Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 3

Recenzie (64)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Vanessa Hudgens robí svoj vianočný netflixovský comeback s filmom "The Knight Before Christmas". Nemôžem povedať, že som od tohto filmu očakával veľa, no reálne toho ani veľa nepriniesol. Myslím si, že od toho dostanete presne to, čo budete očakávať a reálne to nebude mať žiadne väčšie alebo silnejšie posolstvo alebo momentky. Ako ďalšia vianočná romantická komédia. Ale funguje? Myslím si, že celkom áno. Je tu niekoľko dobrých momentiek, postavy sú celkom okey a dočkáme sa aj nejakých príjemne magických momentov. Komédia filmu je celkom funkčná, no nedá sa povedať, že by to bol nejako humor plný prekvapení. Je to rovnaké ako v iných filmoch, keď sa dostane postava do novej situácie, ktorej vonkoncom nerozumie a je potrebné, aby sa v nej zorientovala. A presne to je rola, ktorú tu má Cole. A v prípade Vanessy Hudgens je realita tá, že jej rola dokopy znamená byť peknou ženou, ktorá nájde svoju pravú lásku. Je super vidieť po dlhej dobe Emmanuelle Chirqui. A stále sa vie pekne usmievať. Efekty sú celkom dobré, čaro vianoc film v sebe má a nijako ma ani neznervózňoval, ani neotravoval ani nič. Ale rozhodne sa o ňom ani nedá povedať, že by ma zaujal. Čo čakáte, to dostanete. Ale jedno sa musím opýtať. Čo mala znamenať tá scénka so žaluďom z Aldovie? Chcete mi povedať, že tento film žije v tom istom svete ako tento? To je trošku zvláštne, nemyslíte? Alebo ste si chceli urobiť reklamu na to, že tento rok príde "A Christmas Prince: The Royal Baby"? Neviem. Pre mňa najzvláštnejší moment celého filmu. Tohto roku som sa rozhodne s vianočnými filmami rozbehol. No uvidíme, aké ešte prídu. Hodnotenie: C+ ()

gapa466 

všetky recenzie používateľa

Na mě moc americký. Jejich pojetí Vánoc je pro mě úsměvné. Asi by se mi líbilo, kdyby se hlavní hrdina propadl jen v času. Propadnutí v prostoru jsem moc nechápal. Jako evropský film by to dávalo větší smysl.  Zápletka lehce předvídatelná. Herci sympatičtí a příjemný pro odpočinkový film.  Jen jsem rytíři nevěřil, jak se vypořádával s všeobecným pokrokem. I všeobecná mluva rytíře (mimo té co okoukal z TV) by asi byla hodně jiná..........když o filmu vůbec nepřemýšlíte, tak lze shlédnout. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Námetovo síce žiadne terno, keďže takýchto "návštev" z iného storočia sme tu už mali viacero. Napriek tomu to stále nie je až také otrepané, a stále tu existuje obrovské množstvo potenciálu. Vianočných filmov sa produkuje v súčasnej dobe až prehnane veľa, takže o to ťažšie je, keď nejaký vynikne. A hoci The Knight Before Christmas nebolo nič prevratné, tak v tej klišo-trápnej konkurencii vianočných filmov bol minimálne o úroveň lepší ako bežný priemer. Bola to príjemná oddychovka, sympatické postavy, dialógy s milým dôvtipom (ktorý nespadal k otrepanej teatrálnosti), a dokonca aj pointa bola pekná. Takže za mňa OK, tie 3* plne zaslúžené! ()

Kohutik 

všetky recenzie používateľa

Anglický rytier zo 14. storočia natrafí v lese na podivnú babičku, ktorá ho bez nejakého vysvetlenia pošle do súčasného amerického Ohia? A tam stretne mladú, slobodnú učiteľku, ktorá svojej žiačke radí ohľadom toho, aby sa vykašľala na chlapca, lebo pravá láska neexistuje a on jej len zlomí srdce? Že to znie ako totálne klišé a ešte aj sci-fi úlet? Sem s tým. A presne také to aj je. Totálne klišé líznuté cestovaním v čase. Ale veľmi milé klišé. A pohľadné. Ale nielen hlavnou hrdinkou je film pohľadný, celková vizuálna stránka filmu je veľmi farebná a prudko podmanivá. Už teraz to vidím tak, že tento film nebol len na jedno pozretie. Ale pozor! Pozerať len pred Vianocami. ()

HEED 

všetky recenzie používateľa

Nejsem úplně přesvědčený o funkčnosti tohoto počinu jako takového. Dokonce to nemá ani ten správný vánoční šmrnc. Dvě hvězdy jdou hlavním hereckým ženským rolím, které vypadají, skoro jako by si odskočili s filmů pro dospělé, zahrát nějakou komedii/romanci. Jednu dávám za prostředí a trochu toho sněhu. Zbytek je blbost, ideálně pro projekci na tv nova. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (3)

  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)
  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)

Reklama

Reklama