Reklama

Reklama

Velký lov

(seriál)
  • USA Hunters
Trailer 4
Dráma / Krimi / Mysteriózny
USA, (2020–2023), 16 h 3 min (Minutáž: 40–83 min)

Tvorcovia:

David Weil

Hrajú:

Al Pacino, Josh Radnor, Saul Rubinek, Lena Olin, Ebony Obsidian, Kate Mulvany, Logan Lerman, James Le Gros, Carol Kane, Jerrika Hinton, Henry Hunter Hall (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(18)

Velký lov sleduje svérázný tým lovců nacistů, kteří roku 1977 zjistí, že jich do USA uprchly stovky. Proto udělají to, co by podnikla každá parta bdělých drsňáků. Vydají se na krvavou cestu odplaty a spravedlnosti. Brzy ale odhalí rozsáhlé spiknutí a závodí s časem, aby zhatili nové nacistické plány na genocidu. (Prime Video)

Recenzie používateľa Elessar. k tomuto seriálu (10)

Velký lov (2020) 

A čo ja len k tomu povedať, Seriálom moc neholdujem, lebo to potom nevychádzam z domu, ale to je vedľajšie teraz. Hunters je, nuž ako to len normálne povedať. Prvotný nápad znie rozhodne zaujímavo a tým to končí. A ani to nie je logické. Príšerná práca s postavami. Al Pacino čo hraje židovského boháča a filantropa, hrá čo môže, ale aj tak to v konečnom dôsledku vyznieva debilne. Práve keď si človek utriedi postavy (a je ich tam veľa a niektoré úplne zbytočne), tak oni si SPOILER s nimi urobia opačný opak a vyzerá to desne. A to nehovorím ani o postavách ktoré sú tam proste len tak. Dokonca aj v hlavnej partii, si tam nikoho takto neviem vybaviť detailnejšie a to je... smola ()

Série 2 (2023) (S02) 

Prekvapivo o niečo lepšie ako prvá séria, ktorá sa mne s odstupom času zdá nesmierne nesúrodá, chaotická, postavy boli dosť protivné, no zdá sa, že v tejto sérii prišli aspoň k akému takému posunu a sústerdíme sa najmä na dva hlavné príbehy, ktoré sa odohrávajú jeden v minulosti a druhý v prítomnosti. Nepôsobí to tak chaoticky. I keď serial je pomerne predvídateľný a vlastne vieme ako to celé dopadne, je to priemerná podívaná v kulisách predovšetkým slávnej Prahy (ktorá zastupuje všetko možné). Niektoré epizódy sú lepšie ako ostatné, ale viac nemôžem hodnotiť. ()

Svátek Van Glooten 1972 (2023) (S02E01) 

Zatiaľ to vyzerá konzistennejšie ako čokoľvek z prvej série, máme nejaký hlavný quest a jede sa. Samozrejme, asi bez Al Pacina by bolo márne robiť druhú sériu, tak sa tam teda objaví. A aj celkom dosť. Poslednú dobu u serialov a alebo novších filmov je tam proste tma a keď sa na to pozerám cez deň a na monitor mi svieti slnko tak nič nevidím. Ale i tak uvidím ako toto tu bude pokračovať. Myslím, že tvorcovia už rezignovali a teraz urobíme nového Tarantina. Príde mi to trochu ako niečo od Marvelu. Lenže bez superhrdinov a tak... ()

Buenos Aires (2023) (S02E02) 

Proste neviem, tak sa mi zdá, že v tomto seriáli majú za úlohu zobrazovať Rakúšanov v 70tych rokoch ako takých tých klasických typkov s trakovymi nohavicami. Musím uznať že vyzerá to divne. Tato predstava. Na druhu stranu exteriéry vyzerajú fajnovo. Len neviem či by mal Al Pacino stále hrať takých killerov a podobne. Chudák... ()

Kachna. Křepelka. Husa. Vrána. (2023) (S02E03) 

Výpravou sa snažili. Ale proste v tom seriáli je toľko veľa blbostí, že sa to tak potom stráca. Naša nesúrodá partička si fičí a dvaja z nich si rozhodne chceli skúsiť dať to na východné prísľuby. Viggo je ale lepší bitkár v saune. Al Pacino vo svojom parte je viac menej dobrý a má sem tam aj fajnú hlášku. Uvidím ako sa to bude ďalej vyvíjať. Niekto by mu mal zobrať vodičák asi... samozrejme s ohľadom na prvú sériu celý ten plotwist vieme. Ale oproti prvej sérii je tam tých debilín menej a tvorcovia si povedali budeme sa držať jednej línie, konečne. Teda dvoch ale viac nie a to je fajn. Aspoň zatiaľ. ()

Večeře (2023) (S02E04) 

Praha je proste snáď zástupca pre každé väčšie mesto. Asi že je to lacná filmárska destinácia a prečo nie? Opäť sledujeme dve hlavné časové obdobia, kedy sledujeme záver a vzostup skupinky lovcov. I keď nebola založená s tým pravým zámerom. ()

Krevní pouto (2023) (S02E05) 

Už sa čoskoro blížime k vypátraniu nášho echt záporáka. Pokiaľ budeme ignorovať dejepis, tak Hunters je docela vpohode pozerateľná vec. A zas od toho sú konšpiračné teórie, čo by bolo keby. Niektoré zábery sú podarené. Jonahova snúbenica je pekná hysterka ()

Jenom mrtví (2023) (S02E06) 

Lapiť nášho ptáčka jarabáčka sa nezdá ako jednouchá úloha, no nikto sa neplánuje vzdať svojho zámeru. ()

Dům (2023) (S02E07) 

Tu sa jedná už trochu o taký bizarnú hru. Neviem možno sa tvorcovia inšpirovali Jojo Rabbit, alebo niečim podobným. Zrazu je diel pojednávajúci o minulosti, priam skreslene bizarný a prikláňa sa skôr k prvej epizóde prvej série. V takej svojej možno tarantino style. Je to rozhodne odklon od hlavného príbehu, ale rozprava o podivnínskom páre je priam poetická. ()

Proces s Adolfem Hitlerem (2023) (S02E08) 

Nuž tak sa Adolf dostal pred súd, kde sa má zodpovedať svojim zločinom, no ale moc sa mu do toho nechce a najradšej by všetko poprel a vykrútil sa z toho. Ale predsa len dala by sa porota ovplyvniť?  Linka s Myerom (Pacino) je zakaždým očividná, vzhľadom, že sa jedná o jeho stranu videnia problému, aby to nadväzovalo na to, čo sme videli v prevej sérii. Záverom? Prvá séria bola jalová, a keďže som nemala nijaké očakávania, tak som si to pozrela z recesie a áno, malo to svoje chyby, nedokonalosti, dalo sa to predvídať, nuž na to aké nízke očakávania som mala, tak shledávám Hunters vcelku priemernou záležitosťou. ()

Súvisiace novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (viac)

Filmový Blade má novou scenáristku

Filmový Blade má novou scenáristku

06.02.2021

Marvel zase jednou přepisuje historické tabulky. Vůbec poprvé totiž najal pro jeden ze svých filmů – konkrétně filmového Bladea – černou scenáristku. Stacy Osei-Kuffour má na kontě několik velice… (viac)

Reklama

Reklama