Reklama

Reklama

Nil Battey Sannata

  • India निल बत्ती सन्नाटा (viac)
Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Príjemný rodinno-motivačný film o odhodlanej matke snažiacej sa motivovať svoju lenivú dcéru, ktorá je vopred zmierená s najhorším a nepociťuje žiadnu sebareflexiu (teda aspoň po väčšinu filmu). Účel filmu pekný, aj posolstvo, ale akosi mi to neprišlo vôbec také výrazné a komplexné ako by sa pri takomto type filmov patrilo. Niečo tomu proste chýbalo, možno nejaká väčšia dramatizácia by prispela k tomu, aby to bolo o niečo viac atraktívnejšie. Postavy sa mi páčili, najmä však obetavá Chanda. Záver filmu (najmä scéna "môj sen") stál za to, škoda že sa to nedá povedať aj globálne o celom tomto kúsku. ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemný film. Pokojný, napriek vážnej téme veľmi jemne natočený, takže som to ani nevnímala ako drámu, skôr ako sondu do duše matky a jej dcéry, do ich zložitých vzťahov a hľadania vzájomného pochopenia a cesty k sebe. Swara sa mi zatiaľ vo všetkých filmoch doteraz páčila a tento film mi to len potvrdil, dievča napriek tomu, že hralo veľmi dobre naopak moje sympatie nemá a nie je to spôsobené postavou ani jej správaním. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Skutočne veľmi pekný film zaoberajúci sa vážnou témou v období dospievania, riešiac otázku budúcnosti, avšak podaný pomerne citlivým spôsobom, aby sa v prvom rade nepriečil tej vekovej kategórii, pre ktorú je určený. Narazil som naň úplnou náhodou, a som zato rád. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama