Reklama

Reklama

Nil Battey Sannata

  • India निल बत्ती सन्नाटा (viac)
Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemný film. Pokojný, napriek vážnej téme veľmi jemne natočený, takže som to ani nevnímala ako drámu, skôr ako sondu do duše matky a jej dcéry, do ich zložitých vzťahov a hľadania vzájomného pochopenia a cesty k sebe. Swara sa mi zatiaľ vo všetkých filmoch doteraz páčila a tento film mi to len potvrdil, dievča napriek tomu, že hralo veľmi dobre naopak moje sympatie nemá a nie je to spôsobené postavou ani jej správaním. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Príjemný rodinno-motivačný film o odhodlanej matke snažiacej sa motivovať svoju lenivú dcéru, ktorá je vopred zmierená s najhorším a nepociťuje žiadnu sebareflexiu (teda aspoň po väčšinu filmu). Účel filmu pekný, aj posolstvo, ale akosi mi to neprišlo vôbec také výrazné a komplexné ako by sa pri takomto type filmov patrilo. Niečo tomu proste chýbalo, možno nejaká väčšia dramatizácia by prispela k tomu, aby to bolo o niečo viac atraktívnejšie. Postavy sa mi páčili, najmä však obetavá Chanda. Záver filmu (najmä scéna "môj sen") stál za to, škoda že sa to nedá povedať aj globálne o celom tomto kúsku. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Skutočne veľmi pekný film zaoberajúci sa vážnou témou v období dospievania, riešiac otázku budúcnosti, avšak podaný pomerne citlivým spôsobom, aby sa v prvom rade nepriečil tej vekovej kategórii, pre ktorú je určený. Narazil som naň úplnou náhodou, a som zato rád. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama