Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (234)

korbitch22 odpad!

všetky recenzie používateľa

Když tvůrci udělali restart s vynikající H20,byl jsem nadšenej,no a pak se tvůrci rozhodli zabít jamie lee curtis a udělali to takovým způsobem,že každý normální fanda série,musel zvracet v křeči,trhat si vlasy a proklínat zrůdy,jenž zplodili tuhle sračku.Místo nadupané,atmosférou nahuštěné finální bitvy,mezi majkem a jeho sestřičkou,které by nádherně zakončilo přes 20 let trvající tradici,máme tady zvrhle patetickou,trapnou a k uzoufání posranou úvodní bitku,která skončí smrtí Laureí,aby mohla následně pokračovat tuna odporných klišé,jedoucích na vlně moderního puberťáka posluchajícího rap,čučícího na reality show a tvůrcům tenhle záměr měl poslužit nejspíš jako ždímačka na peníze a to že tím zranili srdce,ne jednoho filmového,oddaného nadšence této série,je jim u prdele.neexistuje snad jediné pozitivum,na tomhle antikristovi,snad jen úžasná úvodní znělka,která bohužel u tohdle paskvilu,zní trpce.největší filmová trhlina v mym srdci.top 1 shit co jsem viděl. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa na to dalo, Rosenthal to režijne zvládol slušne, lenže scenár obsahuje toľko dementných dialógov, hlášok a logických lapsusov, že tentokrát už nedokážem udeliť ani obligátne tri hviezdy. Výpis wtf momentov by zabral na dĺžku troch recenzií, ale určite sa nájdu videá, kde sa tento diel rozoberá podrobnejšie. Ono tá nadväznosť na H20 mi pripomenula nadväznosť Covenanta na Promethea. Tešíme sa na to, čo bude s hlavnou postavou a ako bude prebiehať jej konfrontácia so zlom, ale rýchlo sa jej zbavíme a venujeme sa niečomu úplne inému. To by som prežil, ale ten Busta, tak to je asi najväčší castingový omyl v histórii kinematografie. Nemyslel si náhodou, že točí Scary Movie a všetci sa mu báli to povedať? ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Tuctová málo nápaditá vyvražďovačka, kde si člověk neužije ani ty smrti, protože si Myers ty svoje oběti zrovna moc nedává, skoro cenzurovaný zabíjení nožem je fakt trošku málo, tady by to chtělo fakt hodně přitvrdit, když jinak je atmosféra a příběh na hovno. Nebýt toho, že to je další pokračování kultovní série, tak by po tom neštěk ani pes ()

fannah 

všetky recenzie používateľa

Dementní ukončení "heptalogie" Halloween utvořil pan Rick Rosenthal - hlavní hrdinku ze tří filmů zlikvidoval v prvních deseti minutách, ještě prakticky před začátkem filmu. Ale co už. Zbytek filmu byl podle mě docela průměrný horor, dostatečná teenagerská vražedná zábava. Bohužel ale nedostatečný Halloween, tak jako už několik před ním NEPOČÍTAJE H20. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Každý tu píše, že to malo predošlým dielom skončiť. Súhlasím malo. Úvod kde bola ešte Laurie ma celkom bavil aj prekvapil. Taktiež zvyšok filmu nebol vyložene zlý, prostredie Michaelovho domu, kde to celé začalo, určite dokáže navodiť nepríjemnú atmosféru, no nesympatický herci, nesmrteľnosť Myersa a prestrelené finále ma už toľko nebavilo. Škoda, že tento diel nebol natočený pred H:20, aspoň by to malo lepší koniec. 50% - 2* ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (23)

  • Bianca Kajlich (Sara Moyer) nedovedla patřičně zakřičet, proto byl později v postsynchronech jekot pořízen někým jiným. (Stocki)
  • Jamie Lee Curtis (Laurie Strode) souhlasila s účastí jen proto, aby se ujistila, že se již v žádném dalším filmu série neobjeví. (HellFire)

Súvisiace novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (viac)

Reklama

Reklama