Reklama

Reklama

V službe

  • Česko Ve službě (viac)
Trailer 1

Policajt Frank Penny (Aaron Eckhart) prenasleduje únoscu dcéry policajného šéfa Volka (Giancarlo Esposito). Jej mizivé šance na prežitie sa ešte zhoršia, keď Penny urobí osudovú chybu a v sebaobrane zabije únoscu, ktorý jediný vedel, kde sa dievča nachádza. Aby sa vykúpil zo svojej viny a profesionálneho zlyhania, suspendovaný policajt vyráža pátrať po dievčati na vlastnú päsť. Všetkými silami chce zachrániť to, čo sa ešte dá. Na nebezpečnej misii ho sprevádza ambiciózna internetová reportérka Ava Brooksová (Courtney Eatonová), ktorá naživo informuje verejnosť o pátraní po dievčati. Skutočné peklo sa rozpúta vo chvíli, keď im do cesty vstúpi rozhnevaný brat mŕtveho únoscu Dean Keller (Ben McKenzie) a túži po krvavej pomste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (91)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Svého času býval Eckhart celkem úspěšným hercem. Jádro sice byla šílená blbina, ale byla to zábava, v Temným rytíři se zase na nějakou dobu katapultoval mezi nejslavnější herce tehdejší doby, a z téhle slávy se snaží vyžít dodnes. Jenže od té doby co hlavní role, to peklo. A Ve službě je peklo ze všech nejpeklovatější. Ta zvrácenost moderní doby, kdy si každý všechno natáčí a vysílání live, je na začátku sice občas vtipná, ale po chvíli to skončí do absurdna a tam ten film vydrží až do konce. Scénář je fakt příšernej, muselo ho psát sedmiletý dítě, triky jsou jak z roku 2000 a i když hudba něco málo zachraňuje, je mi Aarona Eckharta fakt líto, on pokud má nad sebou solidního režiséra, tak umí hrát (nebo uměl), ale tady je ubohý i on.. ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

C miller ako amatersky babrak, ktory chce a chce tahat prvu ligu, ale nikto mu nechce dat lahko zarobene peniaze. A tak utoci a utoci. Je mozne cakat prekvapenie u filmu s nie prilis akcnym hercom Eckhartom? Je to mozne. Okrem toho, ze opat mozno u Millera hodnotit slusne zvoleny hudobny podton, mame do cinenia mozno s najlepsim scenarom jeho doterajsej tvorby. Ak ma hrdina 64 minut, ma ich aj divak. Je zrejme na kazdom kroku, ze penazi je malo a do popredia to vystupi pri konecnom ohni. Dovtedy sa drzi pri zemi. Fiat 500 fabrika, kamera, beh beh beh. Vynimocnou udalostou je, ze to mizerne dievca ktore bolo odsudene na posmech, ja akosi menej na nervy iduca nez sa to da pochopit. Jej zvracanie pri prvej drsnejsej akcii je bonusom. Je hviezdickou navyse. Je jasne, ze niektore veci idu mimo, su nedotiahnute a forma strelby je tiez naverimboha, ale Miller vytvoril konecne Bckovy film, ktory neuraza divaka do kosti a necitit trapnost na konci. Trpol som a cakal ze to bude **** , ale moze byt Miller. Tentokrat ti odpustam. ( videne 01.04.2020, BDrip) ()

Reklama

Dexter256 odpad!

všetky recenzie používateľa

To si takhle jednou zapnu TV dám tam HBO a po 5 minutách se dívám na tu největší sračku co tam snad na dnešní den mohli dát. A ze je to sracka sakra velká. To uz i reklama na Air Bank je filmová paráda. Zajímalo by me jestli si vůbec Aaron přečetl ten scénář pardón teda ten plesk teda Blesk. Než do toho šel nebo už to bere jak ráno Aha v trafice. No prostě jestli se chcete zasmát a užít si film plný skvělé akce (Bazinga) no tak hurá na to. P.S. Aarone alias Harvey tohle uz nedělej. ()

Porp 

všetky recenzie používateľa

Už od prvej minúty som vedel, že toto ma baviť nebude. Film určený hlavne mileniálom, ktorí vedia svoje smartfony tasiť ako kedysi tasili kovboji svoje kolty. Vidím to na mojom kolegovi v práci. Akurát, že ten sa ešte nenaučil poriadne tasiť. Mal mi natočiť bitku v práci, ale on nestihol načas vytasiť svoj smartfón. Tak som mu povedal, aby pravidelne cez víkendy trénoval tasenie mobilu, ak chce zapadnúť medzi svojich. ()

rublik05 odpad!

všetky recenzie používateľa

Člověk by se až divil, do čeho všeho jsou lidé schopni investovat své úsilí a peníze. Film Line of Duty (Ve službě) je zářným příkladem toho, jak se dělá totální propadák a opravdu hodně špatné béčko. Od samého začátku je všechno špatně. Od stupidního děje plného nesmyslů, po neméně stupidní dialogy, se dostáváme až k extrémně nesympatickým postavám a mizerným hereckým výkonům. Emoce zde rovněž nefungují, logiku v tomto snímku opravdu nehledejte. Vrchol filmařského diletantství a šeredná nuda. 0/10. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama