Reklama

Reklama

Smradi

  • Česko Zlouni (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené , ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu. Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne máme na mysli zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov  šťastia v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák  telom a dušou), ktorý má ambiciózny plán – prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný? Budú s ním zaobchádzať v rukavičkách, alebo si to s ním vybavia ručne? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 5

Recenzie (143)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Zábavná, energická, nápaditá a neutichající animovaná jízda, která si bere kousek z každého možného žánru (který je schopen korespondovat s přístupností pro celou rodinu) a okamžitě staví Zlouny na pozici nejpozoruhodnějšího animáku, co možná celý letošní rok nabídne. DreamWorks zase zkusil originální cestu a vydařilo se na jedničku. ()

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Dvanáct let od Megamysla, kterému jsem nedávno napálil pětihvězdu se Dreamworks vytasil s dalším animákem o zlounech....které možná už nebaví být zlí.  Minimálně jejich šéfa Vlka a je  asi jenom náhodou, že si ho stejně jako Megamysla střihl v českém dabingu Petr Rychlý.  Byl to dlouhou takový hezký návrat í do zlaté éry animáků při první polovině plné vtipu, hlášek, gagů, se nasazovaným nasazaného tempa. Navíc mi to asocialo mé oblíbené lupičské komedie.:D A to dokonce  dvěma zlotřilými plány najednou.  Dokonce jsem si říkal, že takhle jsem se u žádného nového amerického animáku z posledních let dlouho nebavil...možná od Zoootropolis.  Škoda, že tomu na  půlhodinu  trochu spadne řetez, i když nakonec je i finále určitě dostatečně akční a nadupané.  Takže pamatujte, parto! Dneska to rozjedem, rozjedem to s přehledem! Je pravda, že s takovými filmy se to rozjíždí snadno. ()

Reklama

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Vlk, Had, Piraňa, Žralok a Tarantule jsou nejlepší zloději ve městě, ale teď jim došlo štěstí. Místo vězení však putují na převýchovu a mají se z nich stát klaďáci. A ono se jim to zalíbí! Zlouni jsou nečekaně svěží a zábavný animák s naprosto lahůdkovou akcí a nadmíru dobře provedenými loupežemi, jehož autoři mají nakoukané heist filmy. Škoda, že samotný příběh a jeho hrdinové jsou poněkud mdlí. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som sa pri animáku nebavil a pri tomto som rád, že som sa konečne zabavil. Veľkým plusom sú výborne postavy (Vlk, had, piraňa, žralok a tarantula), ktoré vás bavia až do konca, no zlé vymyslený nie je ani príbeh (náprava zločinov) a tak ma tiež čo ponúknuť. Štýlové lúpeže sú už len čerešnička na torte. Spokojnosť. 75% - 4* ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

5 podarených zvierat ktoré každé má svoje ZA a PROTI, spoločné akcie, príbeh v príbehu, pointa v pointe ktorá je v pointe, neskutočný počet hlášok, nonstop akcia, výbuchy, padanie budov, zlo ktoré je iné ako sa javí, dobro ktoré je iné ako sa javí....atď...klasický ostrý brutálny akčný miš maš...je toho až príliš, príliš akcie, príliš dospelé, príliš zamerané na niekoho kto ma napozerané filmy a vstrebá tak lepšie tie stovky pop kultúrnych odkazov...nechápte ma zle, sadnete si zabaviť a oddýchnuť a ono to skoro vystrelí TV do vás... a šéfka polície už bola totálne za hranu, vyzerala ako nejaká príšerka z hry na mobile... za mňa silných 60 % ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

  • Ve stavební zóně je vidět kontejner s nápisem „Pierre“, který odkazuje na režiséra filmu Pierra Perifela. (LUKICKK)
  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)

Reklama

Reklama