Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým musí hodně brzo ráno vyslechnout podezřelého ze zločinu z nenávisti. Audrey dělá všechno proto, aby si získala důvěru kolegů. (Netflix)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kukuč Jérémieho Reniera v tejto epizóde je už podľa mňa spoiler sám o sebe a asi nebude ťažké odhadnúť, kam bude celé vypočúvanie smerovať a čo na seba chlapík prezradí. Opäť ide skôr o psychologickú záležitosť a obvinený bude odchádzať z miestnosti s veľkým zrkadlom ako niekto iný, respektíve v tomto prípade bude konečne sám sebou. Spravodlivosti bude učinené za dosť, avšak v Jeromeho koži by chcel byť v závere málokto. ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Docela slušný rozjezd tohoto třetího dílu, jenž ve mně ve výsledku malinko zklamal. On ten případ asi vypadal dost zajímavě na papíře před jejo natočením, ta realizace mě ale nedokázala strhnout, bohužel. Ale kvalita dialogů to pořád drží v nadprůměru, to rozhodně ano. Za mě dávám 68 % ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vo vyšetrovacej miestnosti tentokrát končí muž, ktorý je podozrivý z toho, že vo vykričanej smrti fyzicky napadol homosexuála pred barom, v ktorom sa táto komunita stretávala. Muž po napadnutí počas prevozu do nemocnice zraneniam podľahol a nakoľko je polícia pod obrovským mediálnym tlakom, rovnako tlačia ja na Jéroma vo vyšetrovacej miestnosti...Šéfka týmu Audrey nie je pri vypočúvaní zďaleka tak presvedčivá ako Olivier a Jérome sa zlomí v podstate bez náznaku akéhokoľvek dôkazu, napriek tomu že sa ukáže že jeho úloha v tejto udalosti bola podstatne iná, ako si polícia myslela. Nulový výkon od obhajkyne trochu podtrhol túto slabšie spracovanú epizódu. ()

MI-380 

všetky recenzie používateľa

Pokud shrnu všechny čtyři dosavadní Criminaly (U.K., Francie, Španělsko, Německo), jedná se pro mě o nejlepší TV zážitky minimálně posledního roku. 90-100% ()

Reklama

Reklama