Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carmeninu mladší sestru našli utopenou ve vaně. Luisa, María a Rai ale při výslechu pojmou k podezření, že před nimi Carmen něco skrývá. (Netflix)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sympatická, ale psychicky nevyrovnaná Carmen je obvinená z vraždy svojej autistickej sestry. Je zrejme jediná možná podozrivá, ale ťažko veriť, že by mohla mať nejakú skutočnú motiváciu, pokiaľ nerátame iba fakt, že starosť o sestru dá zabrať. Carmen nie je zrovna chladnokrvný typ, takže tú motiváciu budú musieť vyšetrovatelia hľadať niekde oveľa hlbšie. A odpovede prekvapia, rovnako ako metódy, ako sa k výsledku dopracujeme. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Luisa, Maria a Rai vypočúvajú Carmen. 14 ročnú autistickú sestru Carmen našli utopenú vo vani a vyšetrovateľim je jasné, že dievča niečo skrýva...Za iných okolností toľko spoilerov nedávam ale teraz musím. V 5 minúte príbehu mi bolo jasné, že otec mladšiu dcéru zneužíval a tým pádom to bolo dlho naťahované smiešne divadlo, pretože výkon Carmen bol zúfalstvom. Hviezdičky sú iba zato, že vyšetrovateľka radí mladšiemu kolegovi Raiovi aby opustil túto prácu, pretože ho poznačí...11 prípadov Criminal a v 11 prípadoch sú páchatelia ľudia bielej farby pleti, o tom si utvorte názor sami a ani v jednej nevyznáva páchateľ judaizmus, pritom všetky príbehy a série sú z multikultúrnych krajín. Brainwashing funguje ako má... ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama