Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter se rozhodne strávit více času s rodinou po té, co náhodně zničí městský televizní vysílač. (TV Prima)

Recenzie (6)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Peter je závislí na TV čo si prizná až potom ako jeho dcéra pri skúške v autoškole zničí satelit pre celé mesto. Stáva sa tvrdím odporcom vymývania mozgu prostredníctvom televízie. Prevedenie: Paródie na najznámejšie filmy a seriály 90s potešili. Veľa dobrých gagov a opäť psycho syn, ktorý chce zničiť produkciu zeleniny vo svete dáva najviac. 71% ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (29)

  • Keď Peter ide na festival s Williamom Shatnerom, vezme rodinné auto. Neskôr, keď Lois učí Meg, ako šoférovať, vezmú to isté auto. Jediný spôsob, ako by to mohli urobiť, je, že všetci štyria išli na festival spoločne a Peter s Williamom tam zostali, zatiaľ čo Lois a Meg išli na jazdu. Avšak Lois a Meg na festival nešli s Petrom a Williamom. (Pat.Ko)
  • Počas bavorského festivalu nemecký predavač klobás pripomínajúci Adolfa Hitlera použije klobásu, aby zasiahol poľského predajcu klobás, a potom prevezme stánok, pričom názov stánku zmení na „nemecká klobása“. Potom sa pozrie aj na českého predajcu Wiener. Ide o odkaz na prvé udalosti druhej svetovej vojny, v ktorej Nemecko obsadilo Poľsko a Československo. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama