Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudní proces končí. Všechny oči se teď upínají na porotu, která se dohaduje, co se Brechtje a Roos skutečně stalo – a kdo za to může. (Netflix)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyústenie celého zapeklitého prípadu, respektíve dvoch prípadov, by podľa mňa malo divákov pomerne striktne rozdeliť na dva tábory, avšak podľa hodnotení sa zdá, že až na výnimky panuje všeobecná spokojnosť. Ako sa veci skutočne majú, sa dozvieme až v posledných minútach a počas celej epizódy som sa bál, že tvorcovia nechajú základné otázky otvorené. Našťastie sa tak nestalo. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uveritelne rozuzlenie. Akurat ma dostal ten fakt, ci Brie zabudla, co zanechala v knizke a chcela ju po tolkych rokoch zrejme len z nostalgie....inak by k tomu nepustila svojho obhajcu..koniec-koncov, uz by to aj tak zrejme nemalo vyraznejsiu dohru. Vahanie porotcov pri rozhodovani som ocakaval narocnejsie a dlhsie...ale postoje sa dali pochopit aj vzhladom na ich prezentovane sukromie. Som rad, ze odznel aj odkaz, ze po takomto type precesov ani jedna strana vskutocnosti "nevyhra" a vzajomna nedovera moze prerast a zasiat pochybnost i v najblizsich aj na "vitaznej" strane. ()

rengers 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi dobře propracovaný příběh se vším všudy. Linie všech hlavních postav, je skvěle zahraná a odvyprávěna. Osudy všech zúčastněných v soudním procesu dvou vražd, jsou s lehkostí a profesionální režii, nádhernou ukázkou dobré filmové práce. ()

Reklama

Reklama