Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proces začíná. Vyšetřovatel čelí intenzivní palbě otázek před soudem a vyjde najevo, že se policie dopustila zásadních přešlapů. Delphine se doma dočká drsné reakce. (Netflix)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvojka je podľa môjho názoru omnoho zaujímavejšia ako pomerne fádny pilot. Na súde sa dozvedáme mnohé okolnosti vyšetrovania, vrátane toho, čo sa v osudnú noc prvej vraždy odohralo a čo aj po nej a samozrejme aj to, kto bol hlavným podozrivým. Členovia poroty majú zaujímavé osobné aj pracovné životy, ale aj tak ma najviac zaujal starší vdovec s koláčikmi. Respektíve mi ho bolo najviac ľúto a skutočne nechápem, prečo si všetci chceli objednať radšej pizzu. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Odflaknuta policajna praca? Zavadzanie, "cierne zamestnavanie" a nedodrziavanie pracovnych reguli? ......nic, co by posledne roky nefungovalo u nas na Slovensku na dennodennej standardnej baze. Inak, plne chapem, ze v rozvinutych skandinavskych krajinach, s inym povedomim ludi, to je zrejme vynimocna vec . Som zvedavy, kam to pripad povedie. Tato epizoda priblizila "komplikovane" osudy viacerych porotcov. A ze su niektori pekni "vypecenci". Bavi ma to. ()

Reklama

Reklama