Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Taliansko, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Predloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrajú:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Osemdielny seriál sleduje problémovú cestu veľkej zásielky kokaínu z mexického mesta Monterrey do juhotalianskeho Gioia Tauro. Predávajúcimi, na mexickej strane, sú bratia Enrique a Jacinto Leyroví, ktorým v trestnej činnosti pomáha Manuel Contreras a jeho skupina skorumpovaných vojakov. Kupujúcim, na talianskej strane, je Don Damiano 'Minu' La Piana, šéf zločineckej organizácie  'Ndrangheta, ktorého postavenie ohrozuje jeho vnuk Stefano a Curtigova rodina. Sprostredkovateľmi, zodpovednými za celý transport, sú súrodenci Lynwoodoví, americká rodina z New Orleans, ktorá vlastní prestížnu lodnú prepravnú spoločnosť. Boje v rámci skupiny 'Ndrangheta  vedú k neplánovanému presmerovaniu zásielky do Afriky a meškanie má dramatické následky pre všetky zainteresované strany. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa netahlo k tomuto seriálu (3)

Nula nula nula (2020) 

Prvni ctyri epizody, zejmena Miranda, me hodne namlsaly. Nicmene druha pulka uz byla takova nemastna neslana a Mexiko me vylozene sralo. Nejvic pak ten jejich sef, co furt poslouchal nejaky sracky o Bohu, to fakt neslo. Gomora je o parnik jinde. ()

Miranda (2020) (E03) 

Tak tenhle dil mel fakt koule! ()

Salvezza (2020) (E06) 

Ta mexicka dejova linka ma tendenci nudit ... ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (viac)

Reklama

Reklama