Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Taliansko, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Predloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrajú:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Osemdielny seriál sleduje problémovú cestu veľkej zásielky kokaínu z mexického mesta Monterrey do juhotalianskeho Gioia Tauro. Predávajúcimi, na mexickej strane, sú bratia Enrique a Jacinto Leyroví, ktorým v trestnej činnosti pomáha Manuel Contreras a jeho skupina skorumpovaných vojakov. Kupujúcim, na talianskej strane, je Don Damiano 'Minu' La Piana, šéf zločineckej organizácie  'Ndrangheta, ktorého postavenie ohrozuje jeho vnuk Stefano a Curtigova rodina. Sprostredkovateľmi, zodpovednými za celý transport, sú súrodenci Lynwoodoví, americká rodina z New Orleans, ktorá vlastní prestížnu lodnú prepravnú spoločnosť. Boje v rámci skupiny 'Ndrangheta  vedú k neplánovanému presmerovaniu zásielky do Afriky a meškanie má dramatické následky pre všetky zainteresované strany. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (9)

Nula nula nula (2020) 

Nula, nula, nula nie je seriál o troch slovenských ústavných činiteľoch. Hoci drogová téma by mohla trochu pripomenúť predsedu parlamentu a hoci sú tu témy, ktoré našu politiku silne pripomínajú, predovšetkým skorumpovanosť. Chybou je tu, že sa tu niektoré postavy na seba podobajú – pomaly každý druhý Mexičan je pekne opálený, na krátko ostrihaný, s fúzikom. Ostatné etniká boli ale ok. Stále sa však neviem vymaniť z toho pocitu, že ma to nijako nestrhlo. V podobnej téme sme už videli aj lepšie. Oveľa lepšie. Dojem nelepší ani fakt, že sú tu Mexikánci, Afričania zo Senegalu, Mohamedáni čo stále pýtali salám, Taliani, no proste zmes všetkého, liniek je niekoľko a nie a nie to dostať do nejakého napätia a uspokojivého ukončenia. Už tam chýbali len eskimácki teroristi a himalájski nosiči. Eskimákov sme sa nedočkali, čo je asi škoda, pretože to ostáva v šedivej nude, ktorá má tendenciu prebudiť diváka len výstrelmi zo samopalu. Jediná zaujímavá linka celého seriálu je tehotná žena. Nabudúce si zvolím radšej seriál, ktorý rieši jednu vec, nie niekoľko skupín naraz a potom to ležérne ukončí. Jediné poučenie seriálu: nekupujte si mexické bravčové mäso. Nikdy neviete, čo tie prasatá žrali. ()

Il carico (2020) (E01) 

Mierny až neutrálny začiatok. Po pravde čakal som nárez, takže zatiaľ malé sklamanie. Snáď sa to rozvinie. ()

I cieli di Tampico (2020) (E02) 

Veľa streľby pre nič a chýbajúca sympatická postava (snáď okrem tehotnej chuderky). Na Narcos sa to nechytá zatiaľ ani z ďaleka, nehovoriac o pravej mafinánskej story akou je Gomora. Začínam mať obavy, že to ostane na tejto úrovni až do konca. ()

Miranda (2020) (E03) 

Mirada nebola žiaľ žiadna Miranda Kerr. Trochu lepšia časť než prvé dve, ale stále sa neviem vymaniť z toho pocitu, že ma to nijako nestrháva. V podobnej téme sme už videli aj lepšie. Oveľa lepšie. ()

Il trasbordo (2020) (E04) 

Senegal je trochu lepší než Mexiko. Zaujímavé osvieženie seriálu, už tu máme zlých Mexičanov, zlých Talianov aj zlých Afričanov. ()

Sharia (2020) (E05) 

Takže sa pridali aj mohamedáni. No neviem, ako to pôjde ďalej, ale seriál má len sedem častí, no národov, národností, štátov a vyznaní tam má toľko, že neviem, kedy to chce stihnúť všetko uzavrieť. Ešte tam chýbajú Číňania a Eskimáci. Dočkáme sa v ďalšej časti? ()

Salvezza (2020) (E06) 

Eskimákov sme sa nedočkali, čo je asi škoda, pretože to ostáva v šedivej nude, ktorá má tendenciu prebudiť diváka len výstrelmi zo samopalu a bezúčelným vraždením. Jediná zaujímavá linka celého seriálu je tehotná žena. ()

Famiglia (2020) (E07) 

Sledovanie feťáka, ako sa trápi. A posun nikam. Alebo len o milmetrík ku koncu. ()

Stesso sangue (2020) (E08) 

Záverečná časť bola vyslobodením. Nie že by bola špatná, ale aj po troch kávach som zíval. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (viac)

Reklama

Reklama