Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Taliansko, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Predloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrajú:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Osemdielny seriál sleduje problémovú cestu veľkej zásielky kokaínu z mexického mesta Monterrey do juhotalianskeho Gioia Tauro. Predávajúcimi, na mexickej strane, sú bratia Enrique a Jacinto Leyroví, ktorým v trestnej činnosti pomáha Manuel Contreras a jeho skupina skorumpovaných vojakov. Kupujúcim, na talianskej strane, je Don Damiano 'Minu' La Piana, šéf zločineckej organizácie  'Ndrangheta, ktorého postavenie ohrozuje jeho vnuk Stefano a Curtigova rodina. Sprostredkovateľmi, zodpovednými za celý transport, sú súrodenci Lynwoodoví, americká rodina z New Orleans, ktorá vlastní prestížnu lodnú prepravnú spoločnosť. Boje v rámci skupiny 'Ndrangheta  vedú k neplánovanému presmerovaniu zásielky do Afriky a meškanie má dramatické následky pre všetky zainteresované strany. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa davidh76 k tomuto seriálu (8)

Il carico (2020) (E01) 

Supr rozjezd ()

Miranda (2020) (E03) 

Opet hustarna! ()

Il trasbordo (2020) (E04) 

Kvalita, i kdyz mirne slabsi, nez prvni 3 ultimativni dily. ()

Sharia (2020) (E05) 

Prvni celkem nudny dil. Prekvapive i trochu predvidatelny. Uz znate schema navratu a podani udalosti z jineho uhlu, takze uz trochu vite... ()

Salvezza (2020) (E06) 

Dily 4-6 mi prisly mene zajimave, nez ty ostatni. Misty i trochu nudne. ()

Famiglia (2020) (E07) 

Emocionalne nejzajimavejsi dil. Drogy, laska, smrt. ()

Stesso sangue (2020) (E08) 

Zaver je ten, ze vyhrali ti spatni. Jini v serialu ani nebyli. Vzhledem k tomu, jak husty serial misty byl. Bych cekal, ze posledni dil urve koule, ale v podstate jen uzavrel kapitolu. Celkove hodne dobry serial, ktery misty dosahoval maximalnich kvalit. A dokazal misty vzbudit pocit totalni deprese, ze sveta, kde vyhraji spatni nad jeste horsimi. Kde dobro nema absolutne zadne misto, pripadne je odstreleno hned jak vyrasi. Zrostredkovani tohoto pocitu ze sveta drog je za maximalni hodnocdni. Prostredni cast ale byla misty nudna. Nebyl to tedy serial, ktery bych oznacil "jizda od zacatku do konce". Celkove lepsi 4. Nejlepsi dily 1,2,3,7. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (viac)

Reklama

Reklama