Reklama

Reklama

Briarpatch

(seriál)
  • Veľká Británia Briarpatch
Trailer 1
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, 2020, 7 h 26 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvorcovia:

Andy Greenwald

Predloha:

Ross Thomas (kniha)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Jedná se o seriál na motivy stejnojmenného románu autora Rosse Thomase. Allegra Dill (Rosario Dawson), senátní vyšetřovatelka, se vrací do svého rodného města, aby vyšetřila vraždu své sestry Felicity (Michele Weaver). Není to však jediný důvod její návštěvy. (Mariooo)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (2)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Ešte počas prvej polovice série som mal zapísané niečo v štýle: "49% za bohovsky zrežírovaný, silne štylizovaný seriál s citeľnou atmosférou, poctivo zmáknutou scénografiou a úžasnou kostymérkou, ktorá sa na Rosario Dawson vybláznila do úplného elegantnosťou presiaknutého zblbnutia, až mi mnohokrát bolo z tých jej podmanivých suit-esque outfitov na predýchanie, s kameramanom nezaspávajúcim na vavrínoch a s gafferom odvádzajúcim neskutočnú robotu, využívajúc svetlo vo svoj prospech, či už v scénach všeobecne, ale najmä tých s Rosario, a s nezaostávajúcou hudbou, ktorej prevláda zaujímavá selekcia starého funku, soulu, R&B a rocku? Jediný deficit vidím prakticky v neviditeľnom obsadení mimo hl. postavy, ktoré nezaujalo ani raz a ani jedinou scénou a ak by som chcel byť ultra kritický tak poviem, že tu nebola žiadna zapamätateľná scéna, ba ani kúsok dialógu, a že strih niekedy (rozumej extrémne sporadicky) zakulhal podobne, ako keď pozeráš multi-cam sitkom, no problém je, že bez tohto žiť dokážem. ČSFD par excellence..." A teraz? Teraz sa tým percentám veľmi ani nečudujem. Nič nudnejšie som od druhej polovice už dlho nesledoval, hoci vizuálna stránka stále nad priemerom. Rozkol medzi dvoma a troma hviezdami narušila len slabosť pre Dawsonovej pery a fakt, že nudné spravidla nemusí byť znakom nekvality, ale dôsledkom iných faktorov x) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Smrť sestry a korupcia v malom mestečku. Nič nové, originálne, stojí tu za to len tá Dawson s prirodzenými perami, ktoré jej napichané umelinky závidia. Pri vážnych veciach sa tu postavy niekedy snažia o vtipnú poznámku a to mi nesedelo. Vlastne hneď na začiatku pri výbuchu auta sa toto stalo a to som čumel, ako toto mohlo napadnúť niekoho strčiť do scenára. ()

Reklama

Galéria (71)

Zaujímavosti (3)

  • Slovo "briar patch" v angličtine znamená ťažkú, problémovú situáciu, v inom význame tiež bezvýchodiskovú situáciu. (Real Tom Hardy)
  • V knižnej predlohe bola hlavnou postavou muž, Ben Dill. V seriáli sa zmenila na ženskú po tom, čo na rolu kývla Rosario Dawson. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie seriálu prebiehalo v americkom štáte Nové Mexiko, predovšetkým v meste Albuquerque a Belen. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama