Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (60)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Kto by čakal, že aj Turci vedia natočiť kvalitný film. A hoc tu je stále cítiť tá bežná dramaturgia, ktorú poznáme napríklad zo Šeherezády, tvorcovia sa našťastie zhostili slušnej kórejskej zápletky o retardovanom chlapíkovi, ktorý je krivo obvinený z vraždy. Vo výsledku je to síce občas nereálne a gýčovité, ale našťastie aj technicky veľmi dobre spracované a dojemné. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Memo je otcom malej Ovy. Žijú s babičkou v malej tureckej dedinke. Nie je však ako muži v jeho veku, jeho mentalita zodpovedá mentalite jeho asi 6-ročnej dcéry. Film, ktorý si možno nezaslúžil plné hodnotenie (napr. kvôli takmer idylickým postavám spoluväzňov, miestami trochu naivné), ale ak si ho pozriete, ste plní pocitov o ľudskej dobrote, súdržnosti a obetavosti. O ľudskom svedomí. O čistote detskej duše. Dvaja hlavní protagonisti boli výborní. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Málokedy je remake lepší ako originál, ale tento turecký kúsok o niekoľko úrovní suverénne predčil originál 7 beonbangui seonmool. Nemôžem si pomôcť, ale to kórejské podanie mi prišlo až preafektovane teatrálne, čo ja osobne v kinematografii neznášam. Turecká verzia bola vynikajúca po všetkých stránkach! Príbeh vo svojej podstate takmer rovnaký ako ten kórejský, ale to dramatické prevedenie a forma, do ktorej to bolo zbalené, stála skutočne za to. Takisto celkový vizuál, dialógy a celý koncept, ktorý sa v niektorých okolnostiach a súvislostiach odlišoval od originálu. A treba uznať, že aj po hereckej stránke veľmi vydarené. Plný počet = 5* ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Hľadala som film s Deniz Baysal a našla som tento. Vysoké hodnotenie a pozitívne recenzie sú určite na mieste. Myslela som, že sa ubránim slzám, ale ako tu už niekto napísal, zamávalo by to aj s betónovým schodom. Aras Bulut sa mi až tak nepáčil, ale malá Nisa, Ilker Aksum a Mesut Akusta boli úžasní. Turci vedia ako na drámy, či už vo filmoch, alebo v seriáloch. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama