Reklama

Reklama

Vieš udržať tajomstvo?

  • Česko Dokážeš udržet tajemství? (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Každý má hlboko vo svojom vnútri zamknuté tajomstvá, ktoré neprezradí ani tej najlepšej kamarátke. Emma, hrdinka romantickej komédie Vieš udržať tajomstvo?, však v návale paniky z turbulencií a pod vplyvom alkoholu vyklopí všetky svoje tajnosti a intímne pocity neznámemu mužovi na vedľajšom sedadle v lietadle. Keby sa už nikdy nestretli, nič by sa nestalo. Z cudzinca sa však vykľuje očakávaný Jack Harper, nový najvyšší šéf v práci. Máločo môže byť strašnejšie než ich druhé stretnutie… a než pobyt v jednej kancelárii a v jednom meste. Prečo mu len, preboha, hovorila o svojom bode G? A že by chcela skúsiť, aké je to mať penis? A že káva v práci je úplne príšerná?! Na pomoc musí prísť najlepšia kamarátka a šialená spolubývajúca. Všetky spolu potom spadnú do víru trapasov, náhod a komických situácií, z ktorých však môže vzísť prekvapivé pozvanie na rande a láska. Láska, do ktorej zasiahnu ďalšie tajomstvá. Tie má totiž úplne každý. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (73)

oSiSko 

všetky recenzie používateľa

Sú filmy od ktorých čakáš Oscarovú kvalitu a potom sú filmy presne takéto, od ktorých čakáš pekný večer s úsmevom na tvári. Film chce ukázať niečo s čím sa úplne stotožňujem. Ľudia sa často boja ukázať akí v skutočnosti sú a hrajú sa na niekoho, kým nie sú, len aby sa ostatným zapáčili. Potom sa však nezapáčia oni, ale tá druhá identita, falošná. Úprimnosť je najviac. Za mňa veľmi fajn :) ()

bubun 

všetky recenzie používateľa

Nuda. Z toho nápadu s letadlem mohli vytřískat mnohem víc. Museli by to ale celé trochu jinak pojmout.... Obecně, hrdinka navíc není příliš sympatická a ten hlavní týpek je takovej jakože hezoun, a ještě k tomu milej - až moc. Vlastně tam není nikdo sympatickej (možná trochu ta transka Afroameričanka) a lidi ve firmě jsou na zabití. Vtipy nefunkční. Konec byl tak trapnej, že jsem si posledních deset minut musela dávkovat natřikrát. Nedoporučuju. ()

Reklama

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

V tejto kategórii jeden z tých lepśích a sympatických filmov. Dokonca ani tie sexistické vtípky, ktoré vedia často veľmi preráźať a nićiť príbeh, tu neboli až také prehnané. Romantické, čisté, na nič sa to nehrá, hlavná hrdinka prirodzená (oceňujem, źe niekedy sa uź ani vôbec neobhajuje) a sama sebou. Sympatickejšia než bola v Parenthoode :-P ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Alexandra Daddario občas sympatická, občas, tedy o dost častěji, a to hlavně ze začátku, naprosto na pár facek. Tuctový, ničím vybočující a snadno zapomenutelný film, jakých už jsem viděl určitě několik desítek. Za pár dní nebudu vědět, o čem to bylo. A ještě že tak, protože pamatovat si dvě asi nejškaredější spolubydlící v dějinách filmu, to prostě nechceš. ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Naprosto fádní, nudná a předvídatelná romanťárna, kterých je bohužel na Netflixu i jinde tolik, že je můžete přehazovat vidlemi. Nebudu lhát, já se do ní pustil pouze protože tu hraje moje nejoblíbenější Alexandra. Ta hraje i tentokrát velmi mile a sympaticky. Možná ztřeštěnější postavu než obvykle. Ale příběhově je snímek opravdu prázdný a nedokáže vůbec ničím zaujmout nebo konkurovat větším nebo jiným filmům. Navíc je předvídatelný a tentokrát je to opravdu spíš na škodu. Emoce tedy vůbec nevyvolal nijak. Neumím si obhájit kromě Daddario vůbec nic. (40 %) ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)
  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)
  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)

Reklama

Reklama