Reklama

Reklama

Malý podvodník Franklin Hatchett (Chris Tucker) si zarába na živobytie predajom lístkov na čiernom trhu. Keď ho však nie práve najúspešnejší televízny reportér James Russell (Charlie Sheen) zradí polícii, pretože jedno z jeho interview vôbec nedopadlo podľa jeho predstáv, Franklin skončí vo väzení! Pri prevoze väzňov do príslušnej väznice, počas ktorého je Franklin pripútaný k nebezpečnému pašerákovi Raymondovi Villardovi (Gérard Ismaël) však dôjde k prepadu väzenského transportéru – Villardovi ľudia sa ho totiž rozhodli vyslobodiť! Nuž a spolu s ním sa na slobodu „nedobrovoľne“ dostane i Franklin... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (74)

wosho 

všetky recenzie používateľa

Mizerný a totálně předvídatelnáscénář, jemuž originalita je cizí jméno. Ale na druhou stranu je rychle a svižně natočen, tak díky i příjemné stopáži nenudí. A Tucker tehdy byl ještě vtipný a nerozmazlený negr:-) Celkově se jedná o příjemnou akční komedii, která má k dokonalosti hodně daleko, ale zase nenudí. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Chris Tucker vo filme exceluje, ale vsetko ostatne je len solidny priemer. Asi najväcsi problem je, ze sa jedna o klasicku buddy movie komediu, ale Charlie Sheen je vo filme az na jednu skvelu hlasku, totalne nevyrazny a Tucker to bez odozvy sam neutiahne. A ani akcne sceny film nepodrzia, lebo je ich minimum. Slusny rozbeh, ktory Ratner k bezchybnemu vysledku dotiahol o rok neskor v komedii Rush Hour, ktora obsahuje dostatok kvalitnych akcnych scen a dvojku, ktora sa perfektne doplna. 6/10. ()

Reklama

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Dalsia nostalgicka bomba a spomienka na podarenu dvojicu v podani Chrisa Tuckera a Chrlieho Sheena. Chris je velky sef a da sa povedat, ze z tych styroch hviezdiciek patria jemu tri. Tie jeho hlasky a ukecanost mne proste vyhovuje a dokaze ma skvele pobavit. Akcia vyborna, vtipky podarene a mala uloha Paula Sorvina ma tiez velmi potesila. Po case to na kvalite sice trosku straca, ale aj tak sa z mojho pohladu jedna avelmi podarenu akcnu komediu. Skoda, ze Tucker nenataca viac filmov. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Rattnerovy právem zapomenuté skromné začátky. Slabší klon 48 hodin s nevtipným uječeným Tuckerem, který ani náhodou není novým Eddiem Murphym. O rok později to Tucker zkusil na poli buddy movies znovu, tentokrát s Jackiem Chanem v Křižovatce smrti a díky Jackiemu to bylo o něco zábavnější než tohle. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Už vím, proč jsem o tomhle filmu celej život nevěděl. Na první pohled se tváří kombinace Charlie Sheen a Chris Tucker neuvěřitelně zábavně, jenže jakmile si ji pustíte, radost Vám okamžitě vymizí nejenom ze rtu, ale i z myšlenky, která tu nenápadnou myšlenkovou bublinu v hlavě obsahující slovní spojení "dobrá komedie" nenápadně zvětšuje a zvětšuje, až samotná praskne a vy únavou z pohyblivých obrázků vypnete televizi, protože si uvědomíte, že na takovou nudu se nedá ani dokoukat. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Tanec, ktorý predvádza Franklin (Chris Tucker) v Jamesovej (Charlie Sheen) kúpeľni, môžeme vidieť aj vo filme Križovatka smrti 2 (2001). (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama