Reklama

Reklama

Agatha Christie's Poirot - Season 13 (2013) (séria)


Hra na vraždu (S13E03)

(epizóda)
  • Česko Hra na vraždu (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Bohatý majiteľ panstva v Devone sa rozhodne usporiadať záhradnú  slávnosť a pozve známu spisovateľku detektívnych románov Ariadnu Oliverovú, aby  pripravila pre spestrenie tradičného programu Hru na vraždu. Spisovateľka má pocit, že organizátori s ňou manipulujú a začne mať obavy, že sa tam chystá skutočná vražda. Pozve si na pomoc známeho detektíva Hercula Poirota, ktorý má dozerať na to, aby sa nikomu nič nestalo. Ten je pokojný až do chvíle, kým neobjavia prvú mŕtvolu. (STV)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (61)

kaylin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak se pomalu blížím ke konci a musím říct, že jsem z těchto posledních případů nadšený. Není zde žádný špatný, na který by se nedalo koukat, ale je pravda, že takový není žádný v rámci série. Tenhle je dobře napínaný a nakonec ani nedojde na finální scénu, kde se odhaluje vrah před skupinou diváků. O tak rozuzlení stojí za to. ()

vecnaAmbra 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

83%? Och, tak som sa tešila a také sklamanie. Uznávam, že tento príbeh by sa možno dobre čítal v knihe, ale mám pocit, že v tv sa to tentokrát nepodarilo.....Divákovi chýbalo akékoľvek vodítko a mohol mať len veľmi matný postreh na to, aby sa na neho zrazu zosypalo viac a viac informácii a všetko bolo napokon rozpovedané behom konca, naozaj akoby sme čítali knižku. Hviezdička za Poirota a madam Oliverovú. Inak ani táto novšia občas strašidelnejšia atmosféra či hudba mi už tak veľmi "nevonia" a ten koniec vo mne nevyvolal žiadne emócie (na rozdiel napríklad od Orient expresu), aj keď Poirot do toho vložil svoju charizmu. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Taková možná až moc normální poirotovka, která dle mého trpí hlavně tím, že samotná vražda se stane až po čtyřiceti minutách, takže téměř v polovině, to je prostě hrozně pozdě, Poirot je vysoce zábavný vyšetřovatel, ovšem pozorovatel je spíš nudný a když jsme u toho, samotná "Hra na vraždu" taky mohla být tróchen lépe využitá, jenže poslední dvacetiminutovka je zas a znovu dechberoucí poirotoidní egomaniakální závěr vyšetřování, navíc za pomocí zajímavého děje, který trošku rozpačitý začátek nechává daleko za sebou. Čtyři hvězdičky, které jistí Poirotovy zděšené pohledy na obnažená dívčí stehna. ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda neuspokojila mé libido, za což jsem následně od partnerky dostal čočku. Nemohu si pomoci, ale už samotná zápletka je prostě hloupatá. Ariadna je zámožná spisovatelka, jež si musí přivydělávat hraním na vraždu, na což i Hercule nahlíží krajně nechápavě. Věčná škoda, že nebylo více mrtvých. 69% ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Znovu jedna detektívka, kde divák nemá najmenšiu šancu sa niečoho chytiť a už vôbec nie k niečomu dospieť. Aj Poirot má s tým zjavný problém a naviac je tu dosť nudné siahodlhé pobehovanie po lesíku. Absolútne celé vyšetrovanie je na úrovni konverzácie a až posledných 10 minút ma dokázalo zaujať. Potom síce všetko predchádzajúce začne dávať zmysel, ale je už veľmi neskoro na dobrý pocit z filmu. –––– Poirote, tvůj mozek pracuje velmi pomalu! ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • V čase 29:30 zazní skladba českého skladatele Julia Fučíka „Florentinský pochod“. (alanwilder)
  • Tato epizoda se natáčela jako poslední. Jednou z natáčecích lokalit je devonské sídlo Agathy Christie Greenway, kde padla i poslední kapka. (Agatha)

Reklama

Reklama