Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I napriek rade Poirota nezúčastniť sa tohto bláznivého výletu, je Jacqueline De Bellefort na výletnej lodi na Níle. Má zlomené srdce a v hlave jediné: byť v pätách svojho bývalého snúbenca a jeho novej bohatej ženy. Keď je žena nájdená mŕtva, Jacqueline má perfektné alibi. Bola zamknutá vo svojej kajute, aby sa vyhla útoku svojho "ex". Poirot podozrieva jedného z pasažierov, ktorý mohol mať motív. Napätie však postupne prekračuje únosnú mieru potom, ako sú nájdené ďalšie telá. (STV)

(viac)

Recenzie (125)

v.indruchova 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Předem uvedu, že jsem fanynka Poirota, knihy jsem nečetla ani jiné filmové ztvárnění. Úžasný příběh plný toho všeho co správný příběh potřebuje. Láska, napětí, strach, nenávist, erotické dusno :)... Závěr je velmi nečekaný a dramatický. Někdy zakončení Poirota bývají velmi poklidné. Osudová a tragická láska. Hlavně ženy či romantické snílky dostane. Konec je jako kousek Romeo a Julie. Osobně dávám přednost šťastným koncům, ale stejně by je pověsili..nespa? Skvělé scény: Je strašné mademoiselle co jsem v životě zmeškal, nevím co na to říct monsieur Pé (Poirote).. za daných okolností monsieur Ej, to vůbec není špatné :) Obdivuji čím dál víc.. ty malé drobnosti, které utváří osobnost H. Poirota. Opravdu pan herec. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zápletka a rozuzlenie je výborné, ale príbeh je tak notoricky známy, že som si film nedokázal užiť. Naviac prvá trištvrtehodina je len oboznamovanie s postavami a vzájomné ohováranie, čo je naozaj príliš dlho, kým k niečomu vôbec dôjde. –––– Netrapte se, vy tu záhadu stejně rozluštíte. – Já vím. ()

Reklama

PogoJoe 

všetky recenzie používateľa

Tři a půl. David Suchet - v originálním znění s jeho francouzským přízvukem - je skvělý. Můj první televizní Poirot, který jsem si vyhledal a shlédl zejména kvůli mé oblíbenkyni Emily Blunt, se mi celkem líbil. Knihu jsem četl, když jsem byl malý, takže jsem si z děje nic nepamatoval, docela mě překvapila i výprava na to, že se jedná o TV projekt. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi slušná detektívka so škriatkovsky charizmatickým Davidom Suchetom. Dokonca občas prekvapí aj svojou drsnosťou. Príbeh je vystavaný na Poirotovej dedukci a divák má len malú šancu držať s ním krok a asi sotva odhalí zločin skvôr ako slávny detektív, čo je síce fajn, ale pocit, že máte primálo vstupných informácií na spoluprácu zamrzí... ()

baruss 

všetky recenzie používateľa

Oveľa slabšie ako verzia s Petrom Ustinovom. Pokiaľ ste ani jednu nevideli, učite si pozrite radšej verziu z roku 1978.. Lebo týmto filmom si pokazíte chuť s parádnej krminálky.. Samozrejme zápletka je rovnaká len herecké výkony sú ohromne slabé.. Pokiaľ ste už verziu z roku 1978 videli, potom tiež nemáte dôvod pozerať tento film... Príde vám to podobne ako mne veľká nuda.. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V dobe natáčania údajne Emily Blunt a JJ Feild tvorili pár. (Fabrinka)
  • Nabídku pro roli Andrew Penningtona dostal Elliott Gould. (ČSFD)
  • Když Poirot (David Suchet) objeví ve skříni mrtvou služebnou, je krásně vidět, jak herečka dýchá – pohybující se břicho. (pjotri)

Reklama

Reklama