Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíži sa čas Vianoc a zatiaľ čo sa všetci pripravujú na sviatky, niečo visí vo vzduchu. V strede krajiny horí opustená farma. V škole spieva detský zbor vianočné koledy. V múzeu sa neznáma žena háda s bývalým manželom. V obývačke sa mladá dievčina snaží presvedčiť svoju babku, aby vyskúšala virtuálnu realitu. Naprieč rôznymi scénami, ktoré na prvý pohľad nemajú žiadnu súvislosť, islandský režisér Rúnar Rúnarsson vytvára kritickú a zároveň láskavú mozaiku modernej spoločnosti. (MFFK Febiofest)

(viac)

Videá (5)

Trailer

Recenzie (3)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Vianočné sviatky tak, ako ich trávia pracháči, obyčajní ľudia ako ja a ty, rozvedení s deťmi i bez, feťáci, alkáči, smetiari... Kto a ako do nich vstupuje a s čím. Nálada a atmosféra filmu môže povzniesť, ale i stiahnuť do depky. Výborná kamera! 90% ()

Reklama

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Akási esej o predvianočnom, vianočnom a silvestrovskom dianí Islanďanov . Neviem čo týmto nezáživným, ničím neobvyklým príbehom chcel básnik povedať. Snáď hádam toľko, že producent chcel podotknúť, že aj tu na ďalekom severe, plného sopiek, gejzírov, si žijú bežní ľudia, ako všade inde. Keby aspoň nejaký ten gejzír, alebo sopka, pretože to ostatné tu od prezentované stálo za obyčajne bezpredmetné lajno. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama