Reklama

Reklama

The Manson Family Massacre

  • USA The Massacre on Cielo Drive
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle režisér točí filmy co parazitují na známějších filmech většinou má průměrné až podprůměrné kousky tenhle je zrovna sračka.  Ženská se přestěhuje o domu kde Mansonovi poskoci vraždily a vidí jakýmsi způsobem ty vraždy a to je celý film.  Bohužel je to nudné a pokud čekáte ten masakr co je v názvu nedočkáte se viděl jsem verzi co má 77 minut (jinačí na internetu nenajdete) a ještě v 50 minutě se nic zajímavého nestalo. Velký problém je tu s tím, že to ukazují jako Texovu ´´sólo,, akci přitom ho navedl Manson navíc ten konec je spíše k smíchu jelikož jde krásně vidět, že do nich ani nebodaly. I Ty kecy jsou mimo pochybuji, že něco takového říkal ani jednou zde nezazní třeba rasová válka a kecy o nadvládě černochů co Manson předpovídal   Pusťte si radši Mansona z roku 1997  a neztrácejte s touto sračkou čas. Jinak s Netflixem to nemá nic společného. ()

Reklama

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Masakr se nekoná takže nemá cenu pokoušet, ve směs tenhle horor nemá co nabídnout, až na svůj zajímavý příběh který byl v nesený na obrazovky špatným způsobem. ()

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Príbeh zachytáva abstinujúcu fetacku , ktorá byva v dome kde Manson zavraždil niekoľko ľudí , to by nebolo až také zle , až na to, že trpí živými vidinami , snami kde vidí mŕtvych, zabitych ľudí. Vykladacka kariet ktorá sa jej pri jednej príležitosti votrie do pozornosti , ju upozorní, že v jej dome sa pretinajú časové línie. Takže už to tu máme dve línie , dva deje , ktoré by akoze mali na seba nadväzovať . Blbosť je to zlatanina niečoho čo sa snaží vykresliť Mansona a jeho činy, snaží sa zaujať akože pravdivostou informácií , celkovo vykreslenia masového vraha . Výsledok je trapny pokus o niečo ako zaujať diváka . Čo tomuto filmu chýba , je snáď všetko a ďalej to snáď ani netreba rozoberať. Za mňa 1/10 už len k úcty k obetiam , ktoré Manson zavraždil nedám odpad. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Silná udalosť, ale nielen Mansonova partia bola šialená, ale aj tento film je tak šialený a celkovo účelovo krvavý, no tak nedôveryhodne, že pri tom necítite ani strach, ani zhnusenie. Pichanie nožom do brucha tehotnej ženy by malo pripraviť divákovi šok. Tu bolo vidieť len šialené Mansonove oči a viditeľnú umelú krv aj brucho. Niekto sa proste len chcel priživiť na smutnom príbehu. Ale nemal na to, aby natočil dobrý film. ()

Reklama

Reklama