Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • Česko Kickboxer 4: Agresor (viac)
Trailer

Ďalšie pokračovanie kickboxera v hlavnej úlohe opäť so Sasha Mitchelom. David Sloan sa nachádza vo väzení, kam ho dostal vrah jeho dvoch bratov Tonk Poa. David sa dozvie, že mu uniesli ženu a tak sa rozhodne konať. Tajne sa dostane na šampionát kickboxerov do Mexika, ktorý organizuje Tong Poa. David musí skrývať svoju identitu aspoň do tej doby kým nenájde svoju ženu. Finálny boj sa začína... (Jožin)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". No a titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. I keď som si tak nejak na Sashu Mitchella zvykol, nedám tomu viac ako jednu hviezdičku. * ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Štvrtým dielom sa ku Kickboxerskej sérii vracia Albert Pyun a Sasha "čéče" Mitchell pokračuje tretíkrát v úlohe Davida Sloana, posledného z neviem koľkých bratov, toho času pozvolne černejúci vo väzení. Pokojne hniť mu však nie je súdené, lebo dostane list od notorického čuramedána Tong Poa, ktorý mu tentoraz uniesol ženu. Kouďák teda obratom využije akčnú ponuku od federála a už si to serie do mexika na turnaj organizovaný práve Tong Poom, toho času údajne mocným drogovým bossom. Jasné že je ten film blbý ako učiteľ telocviku, ale je tam dosť akcie a sexu, takže nestíha nudiť a za to má jeden bod. Prevedenie bitiek je vzhľadom k pôvodu filmu väčšinou solídne, mihne sa tu aj nejaká Kapoéra a Sashove kolenačky do hlavy ktorými o pár rokov predbehol Ong Baka. Najlepšia bola ale veselá bitka v bare s prehadzovaním buranov cez okná. To najhoršie bol potom sám ukrutný Tong Po, z ktorého je ešte väčší kokot než minule, jeho vytmelená hlava vyzerá ako žiarovka s copíkom a to obočie musel odkukať od Brežnevovej matky. A ten záver, Cthulhuove husličky, Kouďák vymetie s Tongom slávnostný stôl a ten potom vezme nohy pod pazuchy, happyend! Ešte mal zakričať - "ja sa vrátim ty skurvysyn muhaha", to by bolo dokonalé. Čo už , konce Pyun nikdy nevedel. Ale ako hovorím, malo to ekšn, kozy, frajerského Kouďáka a šialeného mexického drviča hláv. Dá sa. ()

Reklama

dustur 

všetky recenzie používateľa

Ak mám hodnotiť sériu filmov Kickboxer , kde si zahral Sasha Mitchell tak práve tento diel radím medzi tie horšie ,na rozdiel od filmov Kickboxer 2 a Kickboxer 3 ,, ktoré radím medzi to lepšie čo Sasha Mitchell natočil" a na dvojku a trojku sa aj docela dobre pozeralo.... A Tong Po ktorého si v tomto diele zahral Kamel Krifa je nemastny a neslany ,a docela komicky mi pripadal...., a kazil meno Michelovi Qissimu ktorý si svojho Tong Poa užíval v prvých dvoch Kickboxeroch.... Aj keď z hodnotením musím ísť nižšie ,ale niekedy už iba z nostalgie si to pozriem... Moje hodnotenie filmu je slabá jedna hviezda.. ----- 1 / 5 ----- ()

boyd. 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to volovinka pro malé děti, tedy až na ty erot. scény, ale na toho Couďáka se dá dívat, takže proto dávám dvě hvězdičky.....v tomto filmu Michel Qissi vůbec nehraje tak nechápu proč tady je napsaný, Tong Poa tentokrát hraje Kamel Krifa a musím říct, že ho hraje hrozně, tímto výkonem úplně znemožnil postavu Tong Poa z předchozích dílů, doufám že toto béčko původní představitel Tong Poa(Michel Qissi) neviděl! ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

No ty voe. To byla pecka :))) tenhle film jsem si koupil na DVD (od Vapet) a teď lituju těch 42,- Kč :)) tenhle film je naprosto o ničem. Filmy, kde proti sobě stojí zástupci různých bojových umění z různých zemí (tzv. arkádovky) jsou celkem v pohodě, ale v tomto filmu byl výběr bojovníků naprosto nejhorší, co jsem kdy v podobnejch filmech viděl. (dostala mě hláška toho uvádějícího: "..zde se vám představí nejlepší bojovníci z celého světa" :)) fakt srandista. tohle, že jsou nejlepší bojovníci z celého světa ?? :) OMG, takoví trapáci. Jinak .. Kamera v tomto filmu byla taky tristní, už jenom to, že film byl ve formátu 4:3 a bez jakéhokoliv kamer. filtru. Takže film vyzní velice amatérsky. No a abych jenom nehanil, tak dávám půl hvězdičky za Sašu a jeho dobré pokusy ukázat základní prvky kickboxu a druhou 1/2 hvězdičky za jeho hlas, který zněl celkem drsně (ovšem nedoporučuju si dávat film s dabingem !!) Teď si tak říkám..jestli po přečtění mého hodnocení si tento film někdy pustíte :)) Každopádně když se budete hodně nudit, tak po tomto filmu sáhněte, jestli se schválně vaše hodnocení bude s mým ztotožňovat. Have a good fun :) 29% ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (8)

  • Po prepustení Davida (Sasha Mitchell) z väzenia, keď stojí na ulici a číta list, môžeme v odraze jeho okuliarov zbadať kameramana. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)

Reklama

Reklama