Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sloane a Katie sú dve najlepšie kamarátky, ktoré sa rozhodli, že si na nákupy moderného oblečenia privyrobia prácou na jednej z organických fariem. Keď v menšej reštaurácii spoznajú dvojicu rovesníkov, ktorí im poskytnú odvoz, zdá sa, že sa na nich usmialo veľké šťastie. Lenže zastávka mimo trasy v rodnom dome mladých mužov má úplne inú príčinu, než príjemné posedenie pri šálke čaju. Sloane a Katie sa tak nečakane ocitajú v rukách šialených psychopatov, ktorí uprednostňujú iný druh zábavy, než pestovanie zdravej zeleniny. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (9)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ve svém žánru, tedy rape and revenge filmy, je to celkem průměrný snímek, který nenabídne nic nového v rámci daného schématu. Nevinné holky jsou uneseny, znásilňovány, ale podaří se jim uniknout, aby se mohly pomstít a ublížit těm, kde jim ublížil. Jejich cesta je vynalézavá jen trochu, ale vláčení mi přišlo dobré. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Od rezisera Terryho Milesa som videl len Odplatu 2011 a ta bola slaby podpriemer. Tak som zase doplatil na to, ze mam rad horory - videl som slaboduchy podpriemerny film Dnes v Noci v Lese Nikdo nespi, a myslel som si, ze druhykrat to uz vypali aspon na slusny priemer. ne, ne, aj toto je bieda. Reziser sa za tie 4 roky absolutne nikam neposunul, natocene je to ako Odplata 2011 nudne, nezazivne, bez chuti. Scenar je mizerny, a ako rape and Revenge to nefunguje. Holy si aspon mohli dat dole podprsenky, aby sa bolo na co pozerat. Ako dobre pise Solom, na poli Rape and Revenge filmov su daleko lepsie, vyzivnejsie snimky nez tento : 30 % ()

Reklama

jjjerry 

všetky recenzie používateľa

Skvěle stavěné napětí na začátku. Suprová scéna, jak se tyran bojí šéfa. Celkové téma stokrát opakované, ale stále supr. Herečky skvělé, neokoukané, normální. Jak se obět změní do role vlka, když jde o život je perfektní. V první půlce někdo přemýšlel a poskládal to celkem logicky. Druhá půlka už je bohužel béčko. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Celkom v pohode natočená, svižná soft-exploitačná jednohubka, ktorá nenudí. Nič prekvapivé, ani znepokojivé pre toho kto aspoň dva podobné RAPE & REVENGE filmy videl. A kto chce pozerať extrémy, musí siahnuť iným / starším / menej komerčným smerom. Mne takéto easy-cheesy kúsky vôbec nevadia a tento ma nakoniec bavil viac než som čakal. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Sloane a Katie sú dve najlepšie kamarátky, ktoré sa rozhodli, že si na nákupy moderného oblečenia privyrobia prácou na jednej z organických fariem. Keď v menšej z reštaurácii spoznajú dvojicu rovesníkov, ktorí im poskytnú odvoz, zdá sa že sa na nich usmialo veľké šťastie. Lenže zastávka mimo trasu v rodnom dome mladých mužov má úplne inú príčinu, než príjemné posedenie pri šálke čaju. Sloane a Katie sa tak nečakane ocitajú v rukách šialených psychopatov, ktorí uprednostňujú iný druh zábavy, než pestovanie Bio zeleniny. "Rape and Revange" subžáner sa vyznačuje násilím páchaným na ženách s následnou odplatou. Z pohľadu prvo zmieneného tu nenájdete absolútne nič, nakoľko ho ovládla úplná diskrétnosť záberu. Ja osobne tomu nejak nerozumiem, lebo ten je doslova základom. Najmä vďaka nemu by mal divák vzhľadom k týraniu nevinných, dospieť k určitej dávke nenávisti k trýzniteľom. Čo sa týka pomsty s gore doprovodom sa tu síce pár záberov nájde, no o žiadny "I Spit On Your Grave" sa veru nejedná. Pokiaľ je "Even Lambs Have Teeth" ovcou so zubami, tak táto viditeľne nehryzie. Pozitívne môžem ohodnotiť akurát pomerne vtipno sarkastické reakcie či "hrádky s čertom", no toto som popravde očakával najmenej. Veľká škoda, že to takto "dopadlo", lebo vzhľadom k toľkým príležitostiam to mohlo (a malo!) vypáliť na výbornú. Takto len - 40% ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až ve 23. minutě. (Wade)

Reklama

Reklama