Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (viac)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (333)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Úplně pohodový film. Sympatický hlavní hrdina a jeho ještě sympatičtější pes, skvělá monstra vytvořená digitálními i klasickými triky (dám ruku do ohně za to, že krab byl poctou Rayi Harryhausenovi), příjemná odlehčená nálada i trochu toho napětí. Je fakt, že inspirace Zombielandem se nezapře, ale na rozdíl od Zombielandu to není ani trochu nuceně křečovité a každých pět minut se vás to nesnaží přesvědčit o tom, jak je to bezva a jak moc se máte bavit. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Mimořádně příjemná, pohádková záležitost. Malv1s, moje láska. Svižné, vtipné, místy dojemné, naprosto pohodová fantasy, která vyčnívá v záplavě nicotných počinů, které, nevím proč, kdejakého nedomrlého puboše ohromí. Jestli se chystá pokračování, s chutí se na něj podívám. Hezké dialogy, výborně napsaný scénář a bylo na co koukat. ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Postapo pro teenagery. Takhle naivní fantasy už jsem dlouho neviděl, Dylan O'Brien evidentně rád pokračuje v young adult adaptacích, i když by si ho možná fanynky přáli vidět ve vůdčí roli jako v Labyrintu. Ale nakonec mě to vlastně mile překvapilo, trikové scény s monstry nijak nevytrhnou, ale v době akutního nedostatku velkých filmů docela příjemný nášup...7/10 ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Snímka nesie veľké množstvo pozitivity a nádeje, čo skvele kulminuje v samotnom závere. Veľké plus teda prichádza k správne zvolenému balansovaniu medzi niekoľkými žánrami, nielen medzi ľahkým hororom a komédiou, ale aj medzi trochou tej romantiky, čo samo o sebe nie je vôbec ľahké skombinovať a je to niečo, s čím máva mnoho dnešných blockbusterov všeobecne často problém. Tomuto snímku sa to však podarilo. Veľkú zásluhu na tom nesú hlavné postavy, ktoré si možno ľahko obľúbiť. Láska a príšery je veľmi príjemným prekvapením, ktoré funguje vo všetkých smeroch. Žánre ľahkého hororu, komédie a romantiky sú do seba spojené zaujímavým spôsobom a spolu so svižným tempom dávajú dohromady jeden vydarený celok. Postavy si možno veľmi ľahko obľúbiť a dokážete sa o ne báť, kedykoľvek sa stretnú s nebezpečnými príšerami, ktorých dizajn je vskutku podarený a nápaditý. ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Teenagerská a možná až dětská postapo komedie, která ze všeho nejvíc připomíná Zombieland, jen je to celé vyžehlené a ořezané o násilí a násilné scény, aby film splňoval nízkou hranici přístupnosti... Tvůrci sem namíchali všechny nezbytné ingredience - humor, výchovný prvek, roztomilého pejska, rodinné hodnoty, vztahy, přátelství, víceméně neškodná monstra, šablonovitý charakter hrdinů...a samozřejmě happyend... Pro děti a dospívající jistě zábavný mix, navíc velmi pěkně natočený, dospělému divákovi ale nemá moc co nabídnout... ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)
  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)

Súvisiace novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (viac)

Reklama

Reklama