Reklama

Reklama

Falcon a Zimný vojak

(seriál)
  • Česko Falcon a Winter Soldier (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (7)

Falcon a Zimný vojak (2021) 

Podarený seriálový zárez s celkom fajn akčnými scénami, slušnou chémiou, pár fajn zvratmi a sociálnym komentárom. Ja som spokojný a za mňa lepšie ako WandaVision. ()

Nový svetový poriadok (2021) (E01) 

najprv si užijeme naozaj cool akciu kde sa Falcon postaví frantíkovi ktorý sa už objavil v druhom kapitánovi. Následne sa tempo zmierni a my sledujeme ako sa jak Steve tak Bucky musia vyrovnať s problémami a neduhmi po Thanosovom lusknutí. A funguje to celkom dobre. Akurát ten koniec s novým kapitánom čo má nos jak Miro Noga mohli vypustiť. ()

Muž s hviezdou na hrudi (2021) (E02) 

Akcia na kamiónoch skvelá a nový kapitán nevyzerá krom toho frňáku vôbec špatne. Pasáž s černošským vojakom a rozhovor ohľadom spoločnej minulosti zaujímavá. Záverečné posedenie u psychologičky vtipné. No a to, že sa tu na chvíľu "mihne" Bratislava kde nakladajú lieky(nemôžem si pomôcť ale vybavím si aféru ohľadom Sputnik V) je rozhodne fajn. Uvidíme čo ďalej a kto vlastne ide po tých supervojakoch. P.S. Teším sa na Zema. ()

Díler moci (2021) (E03) 

Zemo sa dostáva von a cestuje s našou dvojkou do Madrippooru, ktorý vyzerá kurevsky luxusne, aj špinavo, zaleží od štvrte. A stretneme tam aj Carterovej vnučku, ktorá sa rozhodne pomôcť. Akčné scény sú fajn, poteší, že idú aj na nejakú tú drsnosť( je to stále disney ale nejaká tá krv je niečo čo vo filmoch poriadne nebolo takže i to je plus, malé ale je. ) Našej ryšavke očividne jeblo a rozhodne sa vracať kilovaním. A to som si k nej pomaly budoval sympatie. Navyše mladá Carterová očividne má svoje plány a pomoc nebola nezištná. A v závere dorazí delegácia z Wakandy a idú po Zemovi, takže bude sranda. ()

Celý svet sa díva (2021) (E04) 

Súboj s wakandankami a to jak Buckimu vypne ruku bolo fajn ale zároveň to bol pekný výjeb. Náš nový cap si zrejme zobral sérum a po smrti jeho kamoša rozjebe hlavu jednému týpečkovi a je to celkom drsné(v rámci MCU samozrejme) ešte by ma zaujímalo čo kuje mladá carterová za pikle a kam sa podel náš barón zemo. A rozhovor sama s Karli bol super. A prekvapilo ma aj to, že Zemo si sérum nechce nechať ale ho zničil, ale zrejme nechce aby padlo do rúk dobrákov a urobilo sa viac hrdinov. ()

Pravda (2021) (E05) 

Na začiatok fajn súboj v trojici, potom taký skôr sociálny komentár a nakoniec príchod nášho frantíka ktorému San skurvil plány ešte v prvom dieli. Hej a nový cap síce dostal vyhazov ale očividne to nežere. No a začínam nadobúdať taký pocit, že viem kto je ten tieňový prostredník. A objaví sa aj tá potvora ktorá sa objavila na konci black widow pri Jelene. ()

Jeden svet, jeden národ (2021) (E06) 

Solidný akčný finish a konečne som totok dopozeral a môžem dohnať seriálové a filmové marvel resty (a že ich je). Akurát musím vypichnúť dve veci, Falconova speech je super a má grády. Tou druhou je potvrdenie, že power broker je Carterová a teraz sa dostala ku zbraniam a boh vie čomu. Hold táto Carterová je čierna kurva rodiny, tak snáď skoro chcípne i keď v Marvele sa bars nechcípa. ()

Súvisiace novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (viac)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (viac)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (viac)

Reklama

Reklama