Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda sa vydáva na nepríjemnú cestu do svojej minulosti, ktorá jej však pomôže vysvetliť prítomnosť a budúcnosť. (Disney+)

Recenzie (49)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neskutočne nápaditá, znamenitá a emóciami nabitá epizóda! Wow! Išlo o neuveriteľný zážitok, ktorý nám začal magickou podívanou. Agatha sa snaží prísť na zdroj Wandinej moci a tak sa vydávame do jej minulosti. Agatha si nepohrávala len s emóciami Wandy, ale aj diváka. Prechádzka Wandinou mysľou bola nesmierne silná a znovu prežívať Wandine zlomové momenty bolo niečo neopísateľné. Z každej scény bolo cítiť toľko emócií a pocitov. Wandine detstvo bolo bolestivé a aj udalosti po Sokovii boli dosť smutné. A ten dojímavý a pohnutlivý rozhovor medzi Wandou a Visionom ma úplne dostal. Keď som týchto dvoch počúval, nedalo sa skrátka neuroniť slzy :'(. Naozaj som plakal. A tá záverečná spontánna Wandina reakcia, kedy zo zármutku si vytvorila vlastnú realitu, bola emocionálna a vizuálna dokonalosť. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zajímavé to je, minimálně v překračování hranic formátů. Který jiný seriál do sestřihu z minula naseká i šest let starý film, který je v rámci hlavního příběhu stále relevantní? A už došlo i na odpověď těm divákům, kteří nechápali, jak by chudá holka z východní Evropy mohla znát stařičké americké sitkomy, logicky z DVD. Takže neplýtvejte časem a taky si zkuste zapnout I Love Lucy (1951), The Dick Van Dyke Show (1961), The Addams Family (1964), Bewitched (1964), I Dream of Jeannie (1965), Who's the Boss? (1984) nebo Malcolm in the Middle (2000). ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No konečně konec debilních sitcomů a věnujeme se vysvětlení toho debilního twistu s Agátou minule. Flashbackujeme také zpět do Sokovie a dozvídáme se proč zrovna Sitcomy (jako odpověď dobrý, jako omluva za utrpení po celé epizody, dost ale nebude nic) do období před Ultronem. Také se mi líbí, že každá čarodějnice má vlasní “barvu magie” a díky tomu už jen přítomnost fialové, dává jasnou odpověď, kdo má v čem prsty (viz nápověda minule, kdo oživil QuickSilvera a proč ty debaty Wandy ním). Co ale nepřichází, je jedna zásadní odpověď. Kde se tam sakra ta druhá ropucha vzala (jak se k tomu připletla?). ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda sa musí postaviť zoči voči démonom svojej minulosti. Prevedenie: Konečne sa nám obohacuje aj príbeh MCU a dozvedáme sa množstvo vecí z Wandinej minulosti. Do toho je konečne cítiť trocha emocionálneho vypätia a konečne sa nám darí vžiť sa do osudov hlavných hrdinov tak ako by to zrejme scenáristi chceli. 92% ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvých 10 minút - nuda. Absolútne sa mi to do hlavného MCU sveta nehodilo, prišlo mi, že pozerám na Runaways, poprípadne Agents of S.H.I.E.L.D., tam by to šlo. Potom sme nazreli do minulosti, a to sa mi veľmi páčilo. Aj scéna s rodičmi (i keď absolútne nechápem, prečo jej matka nič neurobila, keď zbadala vonku prestrelku), ale najmä scéna s Visionom v sídle Avengers. Mohol by niekedy vzniknúť krátkometrážny seriál o Avengers, keď práve nezachraňovali svet a vidieť ich trochu z iného uhla pohľadu. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (12)

  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama