Reklama

Reklama

Obsahy(1)

17-ročná Daphne Reynolds má všetko po čom túži každé dievča - alebo to tak aspoň vyzerá. Táto mladá duchaplná Američanka má jedinečný vkus, nekonvenčné, ale dobré vzťahy so svojou bohémskou matkou Libby a budúcnosť plnú možností. Ale aj napriek týmto sľubným vyhliadkam sa Daphne cíti neúplná. Rozhodne sa začať žiť mimo fantázie z kníh a preto nasadne do lietadla smerujúceho do Londýna, aby tu našla svojho dlhochýbajúceho otca. Tu rýchlo zistí, že jej otcom je vysoko vážený politik Lord Henry Dashwood. Keď sa však zjaví pred svojím otcom, ktorý netuší, že existuje, vo vysokej spoločnosti spôsobí zmätok, ktorý by mohol ohroziť jeho politickú kariéru. To však Daphne nemá v úmysle a preto potlačí svoje skutočné ja, tvári sa ako správne dievča a ponorí sa do víru zachmúrených britských udalostí. Ani s Henryho podporou sa však Daphne nedostáva pomoci od jeho snúbenice a jej žiarlivej dcéry, ktoré jej znepríjemňujú život na každom kroku. Nakoniec jej príde na pomoc Ian, šarmantý miestny hodobník, s ktorým sa Daphne pokúša dokázať, že láska a čistá duša môžu zachrániť všetkých. A tak aj ona pochopí, že ak chce byť dcérou svojho otca, musí byť sama sebou. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Zenei

Zenei (hodnotenie, recenzie)

Film je zlý, ale páči sa mi myšlienka, že nech sa milenka (macocha alebo ako to mám nazvať) snaží vytlačiť skutočnú partnerovu dcéru a tvári sa sebedôležitejšie, tak pre partnera nikdy nebude znamenať toľko, ako jeho vlastná dcéra, aj keď s ním nežije. Preto dávam 4 hviezdičky a ak by bol ten film aspoň o niečo lepšie natočený, tak dám bez váhania 5.

Stallone

Stallone (hodnotenie, recenzie)

Tak na takovéto filmy už nemám. Opravdu ne. Toto je už moc. Já už další sra*ky nesnesu. ODPAD

MaxPower

MaxPower (hodnotenie, recenzie)

Nedávali se dřív 24.12 filmové hity? A letos dávaj na Nově 6 let staré béčko :) Zajímavé.

Athua93

Athua93 (hodnotenie, recenzie)

Nevím, proč má tento film tak malé hodnocení, dobří herci, vtipný námět - Moje oblíbená komedie pro teenagery...

petraso

petraso (hodnotenie, recenzie)

Nejlepší na tomhle romanťáku je Colin Firth se svým rockerským tancem před zrcadlem - to je překvapivý....jinak na konci z toho kape med,co?

Esk88

Esk88 (hodnotenie, recenzie)

Opravdu nuda. Daphne je děsná pipina. Jedinou hvězdičkou tohohle filmu je Colin Firth a jeho fanouškům by rozhodně neměl uniknout. To je asi všechno. Děj mě zklamal, originalita žádná, děj předvídatelný, monotónní.

Saishi

Saishi (hodnotenie, recenzie)

Bohužel jsem se na to nezvládla dívat ani kvůli colinovi... ta prvoplánovost z toho stéká po litrech

Raddius

Raddius (hodnotenie, recenzie)

Nechapu jak mohli do záběru dostat královnu a prince Charlese (Te'd mě napadlo, že by to mohli být dvojnící) Kdybch se na to nedíval s kámošema, tak by to stálo za prd tak jsme se alepoň posmáli. To už 100x lepší Princess Diary)

ewing

ewing (hodnotenie, recenzie)

Naivna a priehladna zapletka s tolkymi klise, ze som sa skoro po*lil. Romanticke zalezitosti mam rad, ale toto je naozaj katastrofa. A hlavna predstavitelka nam z hereckeho hladiska vela nepriniesla. Teda skor nic. odpad!

 (hodnotenie, recenzie)

já myslím,že je to celkem hezkej a vtipnej film a naví se mi líbí ten kluk,kterej tam hraje

Reklama

Reklama