Reklama

Reklama

Dobrodružstvá Toma Sawyera

(TV film)
  • Česko Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna (viac)
všetky plagáty

Recenzie (7)

anderson 

všetky recenzie používateľa

Možno to niekoho prekvapí, ale táto sovietska adaptácia nesmrteľnej americkej klasiky je podľa môjho názoru najlepšia a najvernejšia predlohe. (23.11.2007) ()

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Před závorku vytýkám, že doufám, že hodnotím co si myslím že hodnotím. Pamatuji si to jako velmi věrnou a kvalitní adaptaci známé předlohy, vedle našich Pánů kluků vlastně asi nejlepší. ()

xaver 

všetky recenzie používateľa

Další z výborných sovětských filmů na motivy klasického románu. Snímek je natočen poměrně věrně podle literární předlohy Marka Twaina a přitom je zajímavý a napínavý bez toho, aby tam režisér přidával nesmyslné, rádoby zajímvé scény. ()

Brundisson 

všetky recenzie používateľa

Suhlasim s andersonom,tento sovietsky film asi najlepsie a najvernejsie zodpoveda knižnej predlohe od Marka Twaina.Skutočne skvely film.Niečo podobne sa sovietom podarilo aj pri adaptacii pribehov Sherlocka Holmesa z prvej polovice 80. rokov minuleho storocia. ()

Aguirre 

všetky recenzie používateľa

Tazka nostalgia. Ako dietatu sa mi to velmi pacilo. Nemalo to hluche miesta. Mrtvy Indian v jaskyni ma prenasledoval este dlho v predstavach. (24.7.2019) ()

Reklama

Reklama