Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge se zhroutí a odjede do relaxačního střediska. Bart s Lízou jsou u tet Patty a Selmy, Homer se má starat jen o Maggie. Po dramatické noci dospěje k závěru – bez mámy to nejde. (Česká televize)

Recenzie (9)

Pharao20 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z mojich najobľúbenejších dielov, čo sa týka námetu, jednotlivých dejových liniek aj humoru. Keď som seriál kedysi sledoval prvý krát samozrejme ma veľakrát rozosmial ale prvý krát som sa smial tak že som nosom prskal kakao práve pri pri tejto časti a Barneyho hláške smerom k Maggie a na to už nikdy nezabudnem ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K dokonalosti nechýbalo veľa, ale dajme sem tam aj za štyri. Nechýba legendárna Barnieho hláška, ktorú mám zafixovanú v hlave už dlhé desaťročia. Síce smrdel viac ako Maggie, ale aspoň sa konečne vyspal v čistej domácnosti. No a po tomto zážitku už asi táto rodinka nikdy nenechá Marge samú opustiť domov. Návšteva Patty a Selmy je snáď viac hororom než komédiou, asi nikto by nechcel byť v koži Barta a Lízy. Ale čo, dáme nakoniec predsa len za päť. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (27)

  • V scéne, kde Homer spieva Maggie pesničku, bol navrhnutý tak, aby vyzeral zanedbane, pretože tvorcovia chceli, aby pôsobil opitý, aj keď sa na to neupozornilo. (Pat.Ko)
  • Epizóda začína paródiou na kreslené seriály so škrečkom Road Runner, keď zastaví obraz scény naháňačky, použije falošné latinské názvy a pokračuje v naháňačke v spomalenom tempe. (Pat.Ko)
  • V momente, keď je Marge fotografovaná na polícií pri zadržaní, jej výška s vlasmi je odhalená, vyše 6 stôp (asi 183 cm). Avšak v neskoršej epizóde (keď je podobne vyšetrená pre podozrenie zo zločinu v Kwik-E-Mart), Apu odhadne jej výšku na 8'6" (asi 259 cm). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama