Reklama

Reklama

Anna

(festivalový názov)
  • Ukrajina Anna
Krátkometrážny / Dráma
Ukrajina / Veľká Británia / Izrael, 2019, 15 min

Obsahy(1)

Anna je starnúca slobodná matka žijúcou v zničenej vojnovej východnej Ukrajine, ktorá sa snaží o zmenu. Zradená rozhlasovou reklamou chodí na párty so skupinou amerických mužov, ktorí cestujú po krajine a hľadajú lásku. (Košice International Monthly Film Festival)

Recenzie (4)

rivah 

všetky recenzie používateľa

Tragikomický příběh 45leté obtloustlé Anny, svobodné matky, pracující v chladném prostředí masokombinátu, která se na organizovaném večírku sejde s Američanem. Zjistí, že je tam i její dcera, a tak muži s dcerou nafackuje a dceru pošle domů... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mohlo by to fungovať ako celovečerák, ako nejaká komédia. Alebo v podaní mladej Ukrajinky, ktorá by sa vydala za Američana a tam za morom by to nefungovalo - to by sme mohli prejsť do zaujímavej tragédie, drámy. Ale týchto 15 minút mi nedalo nič. Dostal som len náznaky, ale žiadne silnejšie posolstvo, v podstate tu prebehnú dva dialógy a to je všetko. Už môj komentár je v podstate dlhší ako celý ten štvrťhodinový scenár. Toto určite nie je silný krátkometrák, ktorý by si zaslúžil byť v červenom. ()

Reklama

Reklama