Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (95)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Crown Vic vypráví staromódní policejní příběh o dvou policistech na hlídce. Jeden je veterán a druhý ucho. Zápletka je jednoduchá, má to jeden konflikt. Nechá vám to oči přilepené na obrazovce / plátně a trpěliví diváci budou odměněni. Žánrové pozorování dnešní denní policejní práce ukazuje sílů a zranitelnost mužů v policejních uniformách. Je to dobrý film, který ale nepřekročí hranice policie . ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Poctivý film. Zaslúži si byť v červených číslach a preto, ale nielen preto, mu udeľujem poctivých 5 policajných rajónov. "Letmý" pohľad do ulíc Mesta Anjelov, kde pod rúškom noci pulzuje kriminálne peklo na zemi. Skvele vystavaný scenár, surové, ale funkčné dialógy, dusivá atmosféra a suverénne herecké výkony. To všetko udrží divákovu pozornosť až do úplného záveru aj bez zbesilého strihu, neustálej akcie a bezduchých formalistických efektov. Svojou atmosférou odpudzujúcej "imperialistickej hniloby", mi to pripomenulo PEVNOSŤ APAČOV V BRONXE. (4.9.2020) ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Velmi důležitý film, protože takový už po Floydovi nikdo nikdy nenatočí (no možná s nebílými lidmi) a proto mírně nadhodnotím. Už teď je to relikvie. Dojde vám to při posledních větách, které Tomas Jane utrousí směrem k bažantovi, který si prožil pekelnou noc. Série policejních zásahů (brilantně i když nijak originálně vypointovaná) ukazuje odvrácenou stranu našeho světa. Ten není šedý, zůstal černobílý, jen se tvrdě pracuje, aby mluvit o tom bylo špatné a trestatelné. Četl jsi na škole 1984? ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Paradna zalezitost, kedy sme priamo ucastni nocneho vyjazdu policajneho veterana a nastupivseho mladeho zverenca v jednom z okrskov Los Angeles. Myslim, ze sa toho udialo tolko, ze mlademu z toho mohlo i "hrabnut". Kazdopadne tento "tandem" funguje skvelo. Ci uz konverzacne alebo "chemicky". Vyborna zalezitost. Nenudil som sa ani trochu. Odporucam. 70% A zaverom. Mladi, doposial naivne zmyslajuci idealisti, ktori sa este na svet pozeraju bez vlastnych skusenosti, ci uzavreti vo svojej bubline a so skreslenymi predstavami, zaverecnu vetu nerozdychaju, lebo by sa im ich "svet" zrutil. Druha strana mince su napriklad aktualne prebiehajuce nepokoje v Mineapolise a rozkole skoro v celom USA, ktore spustil brutalny zasah "posahaneho rasistickeho" fizla proti podozrivemu afroamericanovi, ktore sa tam pravidelne stavaju, a ktore mozeme vidiet zachytene na videach z mobilov svedkov. ()

Daddko 

všetky recenzie používateľa

Príliš veľa prípadov pre jednu policajnú posádku za noc, sk§r to mola byť kombinácia s viacerými posádkami. Výstižná charakteristika USA spoločnosti ešte pred Floydom, v 2020 bola kriminalita katastrofa. Kuriózne v 2021 je najväčšia kriminalita miest USA  v mrazivom Anchorage, Aliaska kde hnutie BLM nemá príliš vhodné klimatické podmienky. Čert sa v nich vyzná.... ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (5)

  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. dubna 2019 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama