Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Nestor spolu so svojím bratrancom rozváža skoro ráno noviny. Keď sa dostanú k domu Adriana Monka, je Nestor pred Monkovými dverami napadnutý a zabitý. Kapitán Stottlemeyer, poručík Disher, Monk a jeho asistentka Sharona Flemingová sa púšťajú do vyšetrovania. Monk je presvedčený, že v novinách je niečo, čo nemal vidieť. Najprv objavia spojitosť medzi dvoma článkami o automobilových nehodách z predchádzajúceho dňa. Tím pomôže dolapiť vodiča, ktorý zrazil autom staršiu ženu a ušiel. Monk je však presvedčený, že to nie je vrah Nestora. Pátrajú v novinách ďalej a narazia na prípad vraždy, ktorý sa odohral vo Francúzsku. Z jednoduchého článku dokáže Monk prísť na to, kto je vrah ženy, ktorej boli odrezané ruky a odhodené o kúsok ďalej od jej tela. Avšak ani táto vražda nemá žiadnu spojitosť so smrťou Nestora. Všetci pátrajú v novinách ďalej. Nič však nemôžu nájsť ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

vecnaAmbra 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi rafinované, pár dobrých scénok vrátane dialógu poručíka a Sharony o zoznamke v novinách a psychiatra, nediskrétne zvedavého na Adrianov sexuálny život. Snáď sa ten vlak nestihol zraziť s iným vlakom, keď mu len tak prehodili výhybku. ()

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zápletka zajímavá, četbou jedněch novin Monk odhalil další zločiny, jen ten hlavní zločin s ním neměl nakonec nic společného, byť to čekal. Soupeření Monka se Sharonou bylo vtipné, vůbec tenhle díl byl plný skvělých hlášek. ("Promiňte, vám se nesměju. - Já ano.") No a 5 hvězd musím dát už kvůli Nicole DeHuff, nejvíc sexy záporačce z celé Monkovy série, jak já jí přál, aby jí to vyšlo, aby obrala toho troubu a někde si užívala s prachama. ()

Reklama

Reklama