Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Nestor spolu so svojím bratrancom rozváža skoro ráno noviny. Keď sa dostanú k domu Adriana Monka, je Nestor pred Monkovými dverami napadnutý a zabitý. Kapitán Stottlemeyer, poručík Disher, Monk a jeho asistentka Sharona Flemingová sa púšťajú do vyšetrovania. Monk je presvedčený, že v novinách je niečo, čo nemal vidieť. Najprv objavia spojitosť medzi dvoma článkami o automobilových nehodách z predchádzajúceho dňa. Tím pomôže dolapiť vodiča, ktorý zrazil autom staršiu ženu a ušiel. Monk je však presvedčený, že to nie je vrah Nestora. Pátrajú v novinách ďalej a narazia na prípad vraždy, ktorý sa odohral vo Francúzsku. Z jednoduchého článku dokáže Monk prísť na to, kto je vrah ženy, ktorej boli odrezané ruky a odhodené o kúsok ďalej od jej tela. Avšak ani táto vražda nemá žiadnu spojitosť so smrťou Nestora. Všetci pátrajú v novinách ďalej. Nič však nemôžu nájsť ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zápletka zajímavá, četbou jedněch novin Monk odhalil další zločiny, jen ten hlavní zločin s ním neměl nakonec nic společného, byť to čekal. Soupeření Monka se Sharonou bylo vtipné, vůbec tenhle díl byl plný skvělých hlášek. ("Promiňte, vám se nesměju. - Já ano.") No a 5 hvězd musím dát už kvůli Nicole DeHuff, nejvíc sexy záporačce z celé Monkovy série, jak já jí přál, aby jí to vyšlo, aby obrala toho troubu a někde si užívala s prachama. ()

vecnaAmbra 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi rafinované, pár dobrých scénok vrátane dialógu poručíka a Sharony o zoznamke v novinách a psychiatra, nediskrétne zvedavého na Adrianov sexuálny život. Snáď sa ten vlak nestihol zraziť s iným vlakom, keď mu len tak prehodili výhybku. ()

Reklama

Reklama