Reklama

Reklama

Tatík Hill a spol.

(seriál)
  • USA King of the Hill
USA, (1997–2010), 97 h 53 min (Minutáž: 22–44 min)

Tvorcovia:

Greg Daniels, Mike Judge

Kamera:

Steve Ingram

Hrajú:

Mike Judge, Kathy Najimy, Pamela Adlon, Stephen Root, Johnny Hardwick, Brittany Murphy, David Herman, Toby Huss, Lauren Tom, Breckin Meyer, Jennifer Aniston (viac)
(ďalšie profesie)

Série(13) / Epizódy(258)

Obsahy(1)

... aneb ze života jedné průměrné texaské rodiny. (Česká televize)

Recenzie (21)

adamulefa 

všetky recenzie používateľa

Tomuto akosi neviem prísť na chuť. Beavisa a Buttheada nemám rád vôbec a treba uznať, že King of the Hill je predsalen na vyššej úrovni ale... Ale nie je to úplne ono. I keď nehovorím, že nemá hromadu vtipnúch momentov. Napríklad utkvel mi v hlave jeden rozhovor, keď sa Hank rozprával s nejakým aziatom čo sa prisťahoval do domu vedľa nich. "Tak čo, si Číňan alebo Japonec?" "Vlastne pochádzam z Laosu. Je to krajina v Juhovýchodnej Ázií. Má celkovo 4,7 milióna obyvateťov." "Noooo... Tak teda si Číňan alebo Japonec?" Obľúbená postava: Dale Gribble ()

mandlova 

všetky recenzie používateľa

Musím hned na začátku souhlasit s Gemini - také jsem neměla ráda Beavise a Buttheada, asi proto, že se k nám dostali až po mé pubertě, proto mne ten "prst v nose" humor minul... Darju jsem si zamilovala, prostě tvrďačka jakou já chtěla být. No a Tatík Hill mne odbourává dodnes, není za 5* jako Simpsons, Futurama, RedDwarf atd, ale tahle rodinka je někde na cestě mezi 4 a 5, takže dávám 4+ ()

Reklama

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem neměl rád Beavise a Buttheada. To jejich mladší sestra Darja, tu jsem si zamiloval od první chvíle. A Tatík Hill, ten je se svými skvělými životními zkušenostmi a epesním dabingem pronášenými moudry někde mezi. Takže 70% a díky za seriál, ze kterého může mít po dlouhé době pocit, že se to může někde dít:) ()

ancientone 

všetky recenzie používateľa

TOTO je filmový jazyk predmestia. Nie tak brutálne ako South Park, ani v princípe milé a láskavé ako Simpsonovci. Daniels a Judge vytvorili seriál, ktorý presne tlmočí atmosféru, temporytmus a stav mysle života na predmestí v jeho absurdnosti, trápnosti, malosti, spomalenosti, neochote prekročit komfortné zóny, odmietavosť voči noovému, alebo voči progresu... ich irónia však nie je povýšenecká, ale má pochopenie pre spoločenské mechanizmy, ktoré rozoberá. Predmestie ako synekdocha uzavretého  sveta, fungujúceho na základe vlastných kostrbatých mytológií a status quo. Neviem ako v krajine vzniku, ale u nás neprávom prehliadnutá "instant classic". Aj preto, že rieši témy, ktoré sú mimoriadne aktuálne práve teraz, aj v strednej Európe. ()

wilczo2 

všetky recenzie používateľa

Po pozretí všetkých dielov môžem zodpovedne prehlásiť, že je to moja nová srdcovka! Iste, človek sa neváľa od smiechu po zemi, ale na konci každej časti mu ostane na tvári taký ten blbý usmev, ktorý hreje pri srdci. Postavy naozaj ako vystrihnuté zo života, satira parádna! Škoda len toho, že niekedy sú série ako na hojdačke, silnejšie diely striedajú slabšie, čo je pri tom kvante dielov u mňa úplne odpustiteľné (2. najdlhšie vysielaný animák na FOXe!). Takže už len otvoriť pivo a YUP! ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • King of the Hill je v současnosti druhým nejdéle vysílaným animovaným seriálem. (Olík)

Reklama

Reklama