Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evžen Huml (Jiří Sovák) je stále zaujatý možnosťou rybolovu v miestnom rybníku. Zatiaľ bezúspešne navrhuje Mrázkovi (Josef Větrovec), aby tam nasadil ryby. Už to vyzerá, že obaja starší páni, ktorí riadením osudu zdieľajú v idylickej dedine spoločnú strechu nad hlavou, si na seba zvykli a môžu vedľa seba celkom dobre existovať. Všetkého však len do času. Tentoraz je to žena, ktorá vnesie rozruch a takmer rozvrat do pokojného staromládeneckého súžitia. Je to sympatická susedka Dáša (Jiřina Bohdalová), žena v najlepšom veku, plná života. Niet sa čo čudovať, že rozjatrí city oboch mužov a prebudí v nich túžby už spolovice zabudnuté. Bohouš (Josef Kemr) sa chystá opraviť elektrinu na družstve. Cigánska rodina Fera (Otto Lackovič) a Aranky (Ljuba Skořepová) majú na starosti kuraciu liaheň, ktorá je bez prúdu ohrozená. Cestou Bohouš pozoruje flirtovanie Evžena s Dášou. Príde k prudkej hádke. Bohouš požiada predsedu Mrázka o iný byt. Evženovi mladí majú nový plán – nasťahovať sa na leto k dedovi do podkrovia a adaptovať si ho pre seba. Medzitým sa obaja sokovia, Evžen a Bohouš, chystajú zaútočiť Dášino srdce... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

TV spot 1

Recenzie (15)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Já bejt císař tak nepiju nic jinýho!" Evžen a Bohouš sa posekajú pre ženskú, nadmerne utrácajú v konzume za nekaždodenné delikatesy (žampánský a želé), zabránia národohospodárskej škode v hydinárni pod správou rómskej menšiny a ukážu potomstvu, že ešte nepatria do starého železa. Asi najvtipnejšia scéna je chystanie sa na randevú. Štyri prošlý sušenky. ()

Reklama

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pokud jde o nápadníky, nemá rozvedená žena v Třešňové zrovna moc bohatý výběr, a tak s radostí přivítá i zájem dvou postarších pánů, z nichž jeden v baráku všechno opraví a druhý si s elegancí pražského šviháka s rádiovkou dokáže vždy a všude zjednat pořádek. Zato oba pánové přistupují k této příležitosti s plným nasazením. Zato pražská rodina se nestačí divit, jak děda pookřál a jak umí žít. ()

topi 

všetky recenzie používateľa

Plivanec rozhořčeného Jiřího Sováka směrem k Josefu Kemrovi mě pokaždé dokonale rozesměje :D Tahle dvojka je fakt bezvadně obsazená, navíc zahraná takovým způsobem, že nelze najít slabší scénku. Bomba! ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (12)

  • Sušenky, které si kupuje Huml (Jiří Sovák), se nazývají Derby a jsou vyráběné firmou Opavia. Sušenky byly tak populární, že je firma vyrábí dodnes. (sator)
  • Areál JZD a Drůbežárna nebyla točena ve Višňové, ale ve 4 kilometry vzdálené obci Jelence. (sator)

Reklama

Reklama