Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O niektorých súrodencoch sa v prenesenom zmysle slova hovorí, že jeden bez druhého neurobia ani krok. Práve toto platí v prípade súrodencov Boba (Matt Damon) a Walta (Greg Kinnear) doslova. Sú siamské dvojčatá zrastené od ramien po boky a tak zdieľajú spoločný život, prácou počínajúc a ľúbostným životom končiac. Nažívajú šťastne až do chvíle, keď sa asertívnejší a ctižiadostivejší Bob rozhodne pokúsiť o kariéru v Hollywoode. A čuduj sa svete, dostane úlohu v televíznom seriáli po boku Cher. Bob za účinnej pomoci celého štábu predstiera, že Walt neexistuje. Zarobené peniaze im umožnia podstúpiť operáciu. Konečne nastane chvíľa, o ktorej toľko rokov snívali: každý môže ísť vlastnou cestou. Lenže na roky, strávené bok po boku, nie je možné len tak zabudnúť... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Fenquick

Fenquick (hodnotenie, recenzie)

Nemuzu pozitivne hodnotit totalni chujovinu jen kvuli hereckemu obsazeni. Zbytecny film, jehoz NEnatoceni mohlo pozvedout uroven americke kinematografie. Pokud uz ale nekdo trpi pocitem, ze toto tema a zapletka nesmi byt opomenuty, doporucuji zkratit na 25 minut a ztvarnit formou animovaneho filmu pro Cartoon Network.

liligirl

liligirl (hodnotenie, recenzie)

Já dělím filmy na hodně skupin, ale taky je dělým na ty na které se podívám klidně 10x a na ty na které se stačí podívat jednou. Tohle patří do skupiny, že se mě stačí na to podívat jednou. Je to typická americká komedie, proti které nic nemám. Ani nevím ten důvod prostě mě to moc nezaujalo aby sem se na to podívala podruhý.

Bubbo

Bubbo (hodnotenie, recenzie)

Nic extra ani uplnej propadak, proste prumerna komedie, clovek se pobavi a po pul hodine uplne zapomene.

Reklama

Reklama