Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát je mužem, který se vydá na cestu, z níž není návratu, slavný představitel odvážných a tvrdých mužů Chuck Norris. Na počátku všeho stojí zrada, jejíž obětí se stane newyorský policista Cliff Garret. Při jedné akci je zákeřným kolegou zdánlivě zabit. Toho se rozhodne využít vedení protidrogové agentury. Finguje Garretovu smrt, aby oklamala zločince a po třech letech tvrdého výcviku se policista vrací na scénu jako neúprosný likvidátor Danny Grogan. Jeho tajným úkolem je proniknout do nejsilnějšího rodinného klanu, který organizuje zločin v Seattlu, aby mohl působit v lokálních válkách francouzské mafie. Když však nečekaně vstoupí do hry iránský gang, karty se zamíchají a odvážný muž se ocitá v nové, mnohem nebezpečnější situaci. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (47)

Sunwheel 

všetky recenzie používateľa

Chuckovo kryštalické 90-kové béčko, ktoré ponúka hlavného hrdinu v štýle Clintovho Dirty Harryho a zároveň otcovsko-mentorského ochrancu slabých, ktorého plne rozvinul Norris v jeho ďalšom filme Sidekicks. Vyššie hodnotenie by bolo, keby tá druhá časť aj chýbala a pribudlo viac akčných scén. Na nič sa to vlastne nehrá, príjemne zabaví a na záver ponúkne epickú bitku. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dobrý príbeh o policajtovi, ktorý bol pred rokmi zdanlivo zabitý svojim skorumpovaným partnerom a teraz pracuje v utajení ako zabijak službách jednej mafie a okrem problémov s konkurenčnými klanmi si ho znovu nájde aj minulosť. Spracovanie nie je zlé, až tak moc film zaujať nedokáže, hlavne tempo je pomerne pomalé a Chuck Norris sa tu až príliš drží na uzde, ale zase tématika je aj tak zaujímavá, vzťahy medzi mafiami nie sú najhoršie podané a navyše poteší aj línia s trénovaním šikanovaného chlapca, ktorá síce nemá moc priestoru, ale k Norrisovi mi to sedí a pre film je to rozhodne plus. Akcie tu moc nie je a nie je zlá, ale skôr len priemerná. Aj to málo sa väčšinou venuje len rôznym mafiánskym vraždám, Norris tu má len dva kratšie súboje, v ktorých toho moc nepredvedie a nanešťastie ani moc nestrieľa, má tu len jednu väčšiu prestrelku. A práve táto záverečná akcia v skladisku je na celom filme najlepšia a z nej zaujme hlavne zaujímavé prestrelenie nôh. Herecké obsadenie je iba priemerné, Chuck Norris v hlavnej úlohe je samozrejme výborný, ale mimo neho tu už nikto výraznejšie nezaujme. Réžia a technická stránka sú len priemer. Hitman 3: Likvidátor je film, ktorý nemá žiadnu výraznejšiu slabinu a bez problémov sa naň dá pozerať, ale zároveň ani jeho klady nie sú moc výrazné a tak to vychádza len na dobrý film na jedno, možno dve pozretia. Objektívna kvalita filmu- 58%, film sa páči mne na 62%. ()

Reklama

Yarwen 

všetky recenzie používateľa

Chuck je zrazen a (téměř) zastřelen svým policejním parťákem. Po vyléčení se vrací na scénu, infiltruje se drogového klanu, rozehraje válku s ostatními klany a nakonec se utká i se svým zrádcem. Děj je akční, rychle ubíhá, ale je tak neuvěřitelně hloupý a plný logických kiksů, že si druhou hvězdu prostě nezaslouží. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Film na úrovni Seagaloviek spred desiatich rokov. Nezáživný príbeh, znudený hlavný hrdina, absolútne minimum akcie (zopár kratučkých prestreliek a Seagal, pardon Chuck sa bije dokopy tak 30 sekúnd). Nenapadá ma nič, čo by som pochválil. To že film nevyzerá úplne podfinancovane beriem za samozrejmosť. Výsledok je nudný akčniak s minimom akcie mizernej kvality. Chuck správne vycítil, že s takýmto prístupom môže uspieť maximálne tak v Texaskej TV. 1/10. ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Není to vyloženě tragédie. Norris v tomto filmu image ala Van Damme v Živém terči představuje hrdinu, který s Hitmanem nemá nic společného. V utajení je infiltrován do mafie, kterou vraždí banda Arabů. Děj není tak tupý, i když je předem jasné, jak to celé bude probíhat. Nesmírně otravná a zbytečná část s malým klukem sráží film strašně moc, absolutně zde nezapadá. Je zde minimum akce s Norrisem a za celý film jsem se nedočkal jediné otočky nebo souboje. Po akční stránce velká mizérie......4/10 ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Scenáristi písali film s tým, že hlavnú úlohu si zahrá Charles Bronson, no spoločnosť Cannon ju nakoniec ponúkla Chuckovi Norrisovi. (m.a.t.o.)
  • Upilovaná brokovnice, kterou ve filmu používá Grogan (Chuck Norris), je tzv. kozlice, vyznačující se dvojící hlavní nad sebou. (HectorHagman)
  • Natáčalo sa od 19. decembra 1990 do 2. marca 1991 v mestách Seattle (USA), Coquitlam a Vancouver (obe Kanada). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama