Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sqweegel je démonický sériový vrah – akrobat v čiernom latexovom obleku, ktorý trestá prominentov z Las Vegas za ich hriechy minulosti, starostlivo ukrývané pred spravodlivosťou. Sqweegel nezanechá na mieste činu jedinú molekulu biologického materiálu, pretože sa pohybuje v priľnavom a dokonale hladkom čiernom latexovom fetišistickom obleku. Je neidentifikovateľný a nepolapiteľný, pretože bez forenzných dôkazov sú kriminalisti bezmocní. Dnes Sqweegel udrie dvakrát – najprv zbije bohatú filantropku Margot Wiltonovú v jej spálni, čo je posledný pozdrav pred vraždou, a potom zavraždí Carrie Johnsonovú, aktivistku komunity pre zachovanie rodinných hodnôt. Čím sa prehrešili tieto dve ženy, že ich neminul trest latexového pomstiteľa? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

FeriusParfax 

všetky recenzie používateľa

Na tento díl jsem si vzpomněla po velmi nepříjemné události z pátečního večera, kdy jsem viděla horor Veronica. Když jsem kdysi dávno u večeře koukávala na kriminálku Las Vegas, tak ve mně zakořenil hlavně tento díl. Dokonce jsem ho musela vypnout, jak mě ten magor v obleku vyděsil. Jeho pohyby naháněly hrůzu samy o sobě. Je škoda, že ho už nikdy nenašli. Včera jsem si teda dala repete jen tohoto dílu. A měla jsem před 10 lety pravdu! Fakt je to děsivý. Tentokrát jsem to ale nevypnula a hrdinsky jsem se dodívala. ()

imaginer21 

všetky recenzie používateľa

Parádní epizoda s neskutečně tajemným padouchem. Škoda, že se k němu už nikdy nevrátili, jeho dopadení by bylo podívanou roku. ()

Reklama

Galéria (15)

Reklama

Reklama