Reklama

Reklama

Komisár Montalbano

(seriál)
  • Česko Komisař Montalbano (viac)
TV spot
Krimi / Dráma / Mysteriózny
Taliansko, (1999–2021), 64 h 33 min (Minutáž: 93–120 min)

Predloha:

Andrea Camilleri (kniha)

Hrajú:

Luca Zingaretti, Peppino Mazzotta, Angelo Russo, Cesare Bocci, Davide Lo Verde, Roberto Nobile, Marcello Perracchio, Luigi Caruso, Rosario Spata (viac)
(ďalšie profesie)

Série(15) / Epizódy(37)

Obsahy(1)

Taliansky seriál Komisár Montalbano predstavuje klasické detektívne príbehy, ktoré knižne stvoril taliansky spisovateľ, scenárista a režisér Andrea Camilleri. Salvo Montabano žije a pracuje vo fiktívnom sicílskom prímorskom mestečku Vigàta. Ako policajt v štátnej službe, sa zaoberá rôznymi prípadmi, ktoré sú typické pre región Sicílie, ako mafiánske zločiny, vraždy, nekalé praktiky, únosy. Je to veľmi  nekonvenčný vyšetrovateľ, ktorý vie byť priamočiary i prudký, no zároveň vie byť aj otvorený a láskavý k ľuďom. Prípady, ktoré vyšetruje, sa snaží čo najpresnejšie zrekonštruovať tak, aby prišiel k ich úspešnému vyriešeniu. Hlavnú úlohu Montalbana stvárňuje taliansky herec Luca Zingaretti. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa 1frida2 k tomuto seriálu (2)

Stopa v piesku (2008) (S07E03) 

Montalbano je krasny, Montalbano je chytry, Montalbano ma vse co ma spravny sicilsky kommissario mit. Ale fakt. ()

Angelikin úsmev (2013) (S09E01) 

Montalbano je krásný, Montalbano je chytrý, Montalbano má vše co má správný sicilský kommissario mít. Ale fakt. Už jsem to psala, i když stárne, platí to pořád. Nafurt ho budu mít ráda. ()

Reklama

Reklama