Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Berenger a Bokeem Woodbine sa predstavia v akčnom pokračovaní Sniper 2, ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb. Seržant Beckett je späť a tentoraz sa spojí s ostrieľaným chlapíkom B.J. Cole v sebevražednej misii. Ich cieľ: zločinecký a nebezpečný generál obžalovaný z prebiehajúcej tajnej operácie etnických čistiek na území známom ako „územie nikoho“. Keď ale Beckett odhalí, že ho vláda použila ako pešiaka v ďaleko väčšej akcii, guľky začnú lietať vzduchom a počty tiel rásť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (59)

deckardx 

všetky recenzie používateľa

Kdyz jsem si cetl oficialni text distributora : "....akčnom pokračovaní Sniper 2, ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb. " tak sem se trosku zasmal.. Po shlednuti filmu vam muzu zarucit, ze to NENI jeden z nejvic vzrusujicich a nejnapinavejsich thrileru vsech dob... Odpad to taky uplne neni, ale ten distributor musel asi na necem ujizdet, kdyz si dovolil napsat toto... Tohle je naprosto srackoidni film, ktery zachranuje jenom velmi dobre kulisy a prostredi.. ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

No jedine americkemu publiku mozno nahovorit ze Balkan je Madarsko. Berenger robi co moze hlavne v zavere, kde sa v akoby v troskach mesta z 2 svetovej odohra posledny ostrelovacsky suboj. Ak by si osadenstvo dalo zalezat na vernejsej vyprave a reziser mal zrucnejsie ruky a motivy, znacka Sniper mohla splnat aspon priemerne zabavne kriteria. Od jednotky ktora ubiehala akosi prirodzene sa dvojka zda byt priam televiznym pocinom epizody nemeckeho serialu. Jedine kulisy wartburgov, skodoviek a elektriciek vycari usmev, ostatne je nemastnym chodenim po cudzom uzemi. A cakanim na 1 strelu. (Videne 15.4.2021, filmplus archiv) ()

Reklama

ripo 

všetky recenzie používateľa

Zobrazovať balkánsku krajinu s autami jazdiacimi v Budapešti s maďarskými poznávacími značkami vraví samo o sebe o "kvalitách" tohoto filmu. Trápny film, tváriaci sa , že je cool. A mimochodom ten popis k filmu spôsobuje záchvaty smiechu .... ( " ... ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb..." ) ()

sellsakul 

všetky recenzie používateľa

Po dobrej jednotke som sa tešil (aj obával) druhého pokračovania (a obával som sa oprávnene). Absolútne nič spoločné s prvým dielom, sniperských akcií pomenej a to o veľa, debilný dej, ktorý sa odohravá v debilnom prostredí. Film zachraňuje aspoň z časti BERENGER, ale nech robí čo môže, už mu aj tak nepomôže. Hrubo slabý odvar! Zo zľutovania dávam 2*. ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl si drží také vysokou akční úroveň. Tentokrát je žoldácké duo posláno na území nikoho, kde se k moci nenápadně drápá nebezpečný zločinec a za sebou nechává jen hromady mrtvých. Jenže seržant Beckett během mise zjistí, že zabití generála je jen klamným manévrem a že se tu hraje ještě jedna hra! 60% ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Ve scéně, kde je Cole (Bokeem Woodbine) při přestřelce v lese, má u sebe MP5, chvíli na to drží AK-47. (BloodMax)
  • Tamější balkánská policie použivá českou exportní Škodu 125, která byla určena především pro západni trh, protože oproti českým vozům disponovala vylepšeným motorem, větším výkonem, 5ti stupňovou převodovkou a moderní palubní deskou v angličtině, např. "park break" kontrolka, a celkově působila lépe. (c.tucker)
  • Ochranka, která chránila Beckettuv cíl, je vyzbrojena lehkými německými samopaly Heckler&Koch MP5 ráže 9 mm a sovětskými útočnými puškami AK-74 SU ráže 5,45x39 mm. (c.tucker)

Reklama

Reklama