Reklama

Reklama

Scooby-Doo, kde si?!

(seriál)
  • Česko Scooby-Doo na stopě (viac)

Série(2) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (68)

berg.12 

všetky recenzie používateľa

Ve své době takřka revoluční seriál. Parta samostatných dětí, později teenagerů, řeší zapeklité duchařské případy a přitom se chovají jako normální dospělí, pes, který se po požití keksíku dostane do tranzu a je ochotný prakticky k čemukoli... kultovní záležitost z produkce společnosti Hanna-Barbera (mj. "Flinstoneovi", "Méďa Béďa"), která je však u nás spolu s většinou jejich seriálů prakticky neznámá. ()

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Moja 2. najobľúbenejšia verzia Scooby-Doo hneď po The Scooby Doo Show Opäť skvelé príbehy, zábava, zápletky, pozerateľnosť. Je to iba o trošku menej zábavné ako spomínané Scooby Doo Show, ale aj tak za mňa 5 hviezd. A 2 najlepšie veci, ktoré v oblasti Scooby Doo existujú. Hanna-Barbera sú úžasní. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Scooby-Doo je jednoducho legenda a rozprávka môjho detstva. Doteraz si pamätám, ako som netrpezlivo každú nedeľu sedel pred telkou a tešil sa na dvojičku Scooby-Doo a Flinstonovci. Tieto prvé časti mali svoje čaro už len preto, že sa jednalo o úplne nový seriál a dvojica Shaggy a Scooby je proste úplne skvelá. Stačia títo dvaja a o zábavu je postarané, aj napriek tomu, že väčšina častí je v zásade neustále o tom istom. Animácie samozrejme už teraz o ničom, ale v tomto prípade to nehrá prím. Minimálne z nostalgie pridávam štvrtú hviezdu. 70 % ()

Jožin 

všetky recenzie používateľa

Opäť rozprávka na ktorej vyrastal takmer každý. strašne rád som to pozeral a hádal kto by mohol byť zločincom pod maskou. Len niektoré časti boli tak blbo spravené, že ste vedeli kto je tým zločincom, také časti som nemusel. je to naozaj klasa seriál k popukáni, hlavne keď sledujete Shaggyho a Scoobyho :-) !!!!! ()

Riziko 

všetky recenzie používateľa

Mimoriadne slabé príbehy s množstvom do očí bijúcich logických nedostatkov, ktoré robia akékoľvek ďalšie sledovanie neznesiteľným. Serióznosti seriálu samozrejme nepridáva takmer v každej časti sa objavujúce: "Okh, mhoje okhuliarhe, bes nikh vhobes niz nevhidhim." V porovnaní so Scooby Doo Show je to slabé ako gruzínsky čaj trikrát prevarený. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (35)

  • Podle tohoto seriálu bylo natočeno pár animovaných celovečerních filmů a dokonce dva hrané. (CrypzzXD)
  • V rôznych epizódach si môžete všimnúť viackrát sa opakujúce chyby, ako Scoobyho psia známka bez iniciálovej skratky SD, Velmine okuliare bez modrých sklíčok či Shaggyho vždy inak vyzerajúca brada. (Carol Pifková)
  • V prvej epizóde prvej série, keď Daphne otvorí dvere a zjaví sa v nich Čierny rytier, chýba mu na prilbe červený chochol. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama