Reklama

Reklama

Juki no hana

  • Japonsko 雪の華 (viac)
Trailer 2

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (3)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Snow Flower" je ďalšia japonská romantická dráma, ktorá proste funguje. Je síce pravda, že tentokrát ma film nejako výrazne silno nezasiahol, no nemôžem povedať, že by bol zlý. Má romantickú atmosféru, má sympatických hlavných hrdinov a chcel som vedieť ako to dopadne. No reálne si môžete povedať, že sú tu momentky, ktoré dokážete na míle predvídať a viete, že prídu. Normálne mi to pri ázijskej kinematografii nevadí, no v tomto prípade ide o scénky, ktoré pôsobia ako klišé. A nielen klišé pre aziatov, ale klišé všeobecne. Nebudem hovoriť o čo ide, no je tam takých scénok celkom dosť. Čo však udržiava moju pozornosť je romantická linka. Je tak zvláštne milá. Miyaki je veľmi zlatá a všetky scénky s ňou ma bavia. Holka jej dala veľkú dávku charizmy. Páči sa mi časť, kde má spoločnú večeru so svojim frajerom a jeho súrodencami. Je to príjemne vyvážené. Je tu aj humor aj dráma aj romantika. A jedno sa s druhým nebije. No narozdiel od iných filmov mi tento toho nedáva moc. Ako aj záver. Je na pohľad nádherný, no to je dokopy všetko. Emocionálne som necítil taký veľký zásah, lebo som to dokázal predpokladať viac menej od začiatku. Funguje to dobre, no vedel by som vám odporúčať aj silnejšie romantické drámy z Japonska. Ale za pozornosť stojí. Hodnotenie: B+ ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia z nekonečného množstva ázijských romantických melodrám v ktorej hlavná hrdinka celý film trpí na nevyliečiteľnú chorobu a na konci (pozor spojler pre ľudí, ktorí zatiaľ nevideli žiadny film z tohto citovo vydieračského žánru) zomrie. Ale tentoraz ma to nechalo chladným. Hlavná hrdinka mi bola ukradnutá pretože bola nevýrazná. Chémia medzi ňou a jej prvým a zároveň posledným vyvoleným bola slabá. Aj celé to finále s polárnou žiarou bolo tak strašne otrepané. No a brutálna stopáž z toho urobila neznesiteľnú nudu. Tentoraz sa to podľa mňa nevydarilo a to sa ja rád nechám citovo vydierať. 4/10. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Japonky jsou ze vsech asijskych kultur nejhezci. K tomu maji zenske vlastnosti i obleceni, coz se u vousatych zen v anglosaskem svete uz nevidi. Takze romaticka stranka filmu je jeho nejvetsi prednost. Krajina spis pripominala Sibir. Vrahem neni zahradnik a hrdinka v zaveru nezemrela jak pise Lacike. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama