Reklama

Reklama

Město na kopci

(seriál)
  • USA City on a Hill
Trailer
USA, (2019–2022), 24 h 40 min (Minutáž: 53–63 min)

Tvorcovia:

Chuck MacLean

Hudba:

Kevin Kiner

Hrajú:

Kevin Bacon, Lauren E. Banks, Owen Burke, Kevin Chapman, Amanda Clayton, Zoe Margaret Colletti, Rory Culkin, Kevin Dunn, Jill Hennessy, Aldis Hodge (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

V Bostonu je na začátku 90.let zástupce okresního návladního Decourcy Ward nucen uzavřít nesourodé spojenectví se zkorumpovaným, ale váženým veteránem z řad FBI. Spolu se pustí do případu, který nakonec změní celý bostonský justiční systém. (HBO Max)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

Město na kopci (2019) 

Prva seria: Velmi vydarena krimi o "rodinke" z Charlestonu, chudobe, korupcnej FBI, idealistickom prokuratorovi, vrazde a spine. Blizsie som sa obcas vyjadril pri konkretnom dieli, a ze niektore su fakt na plny pocet. Jedno je iste, Bacon-ovi v roli FBI-typka som tu jeho drzost, bezohladnost a surovost veril. Takemu cloveku fakt nechcete skrizit cestu. Kriminalne zivly, zastupcovia bezpecnostnych zloziek i pravnicke "esa" nerusili a malo to svoju atmosferu. Nie mozno az tak akcne a vypointovane ako ine kusky v cervenych cislach, avsak rozhodne zabavne a inteligentne "pokukanicko". Odporucam. 75%+ ()

Když hříchy dopadají na hlavy hříšníků (2019) (S01E04) 

Vyzera to na prvy vacsi zlom v pripade. Zatial Mr. FBI robi jednu vcasiu "vsivaren" za druhou a uziva si to. Aj na fesaka v ruchu tu zaposobilo. To cele na pozadi rodinnych problemov "rychlo zbohatnuvsich". Vyborny diel. ()

V tomhle městě nejsou žádní svatoušci (2019) (S01E06) 

Jednoznacne doteraz najlepsi diel. Traskava atmosfera a emocne sa to tu na mnohych frontoch poriadne prestreli. Posledne minuty boli...tiesnive..a zaklincovane Bacon-vou poslednou trufalou replikou. Pecka. ()

Pověste ho výš (2019) (S01E08) 

Pecka. Nervy na prasknutie a nervozita u mnohych clenov podarenej rodinky z Charlestonu. Ocakaval som, a tak trochu sa i tesil, ako to skonci, ked sa z*rd Jackie dozvie, ako to bolo z jeho dcerou. Uspokojive...na strane druhej, ked si predstavite, niekoho tak mocneho a chraneneho instituciou a znamostami, co sa ako hurikan prechadza kade chce a "obtiera" sa o koho chce...ide z toho mraz po chrbte. Velmi dobra cast. ()

Poslední show starosty Curleyho (2019) (S01E10) 

Happyend som ani neocakaval. Takze ten trpkasty koniec ma neprekvapil. Kazdopadne duet a neskorsi duel Hodge Bacon ma drzal v zaujati i v poslednych dieloch. Co sa dialo v Charlestone bol pre mna mierne podobny zazitok ako ten drogovy v Spine Baltimoru. Moze byt. 70% ()

Reklama

Reklama