Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross ráno prekvapene zisťuje, že sa večer poriadne opil a strávil noc s Chloe. Pokúša sa telefonicky prehovoriť svojich známych, aby o jeho priestupku mlčali. Rachel sa však napriek tomu o jeho milostnej epizóde s Chloe náhodne dozvie. Zmierenie sa konať nebude. (TV Doma)

Recenzie (5)

Galéria (2)

Zaujímavosti (14)

  • Pozice, v níž se Ross (David Schwimmer) a Rachel (Jennifer Aniston) nacházejí, když ji drží na kolenou, je stejná, v jaké se nacházela Monica (Courteney Cox) a Rachel, když Rachel prosila o peníze, aby nemusela nastoupit do práce v American Diner. (griph)
  • Když Rachel (Jennifer Aniston) nechá Rossovi (David Schwimmer) hlasovou zprávu, že bude v 8:30 u něj v bytě, Ross se podívá na zápěstí, aby zkontroloval čas, a očekává, že tam budou hodinky, ale žádné tam nejsou. Později v epizodě se Chloe (Angela Featherstone) přizná, že Rossovy hodinky ukradla, což vysvětluje, proč hodinky na jeho zápěstí na začátku epizody chyběly. (griph)

Súvisiace novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (viac)

Reklama

Reklama