Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na deň Vďakyvzdania dievčatá robia večeru a chlapci sa pozerajú na futbal. Potom si ho všetci idú spoločne zahrať. Rachel je v tíme s Rossom a Chandlerom. Monica a Ross hrajú naplno, ako keď boli malé deti. Rachel nikto nechce prihrať, pretože nedokáže chytiť loptu. Družstvá sa vzájomne pomiešajú a bojujú chlapci proti dievčatám. Zostáva len chvíľka do konca a dievčatá prehrávajú. Ross a Monica sa v zápale hry začnú biť o loptu a nakoniec zostanú na ihrisku aj potom, čo si ostatní priatelia už spokojne užívajú sviatočnú večeru. (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (17)

  • Park, v ktorom hrajú priatelia futbal, sa nenakrúcal vonku v skutočnom parku. Bola to vlastne špeciálne navrhnutá súprava vyrobená pre túto epizódu v zvukovej kulise oproti miestu, kde sa natáčajú bežné epizódy. (Pat.Ko)
  • I když v době vysílání tohoto dílu neexistovala žádná ženská fotbalová liga, první ženská liga byla založena v roce 1965. Nová liga byla založena v roce 1999, tři roky po této epizodě, pod názvem Women's Professional American Football League, a fungovala až do roku 2008. Od roku 2021 existuje v USA devět aktivních fotbalových lig pro ženy. (griph)
  • Joeyho (Matt LeBlanc) dres má být dres Douga Flutieho, vítěze Heismanovy trofeje z Boston College z roku 1984. (griph)
  • Přestože Chandler (Matthew Perry) nemá rád fotbal, v této epizodě ho hraje i sleduje. (griph)
  • Nesestříhaná verze epizody na DVD má jiný konec. (griph)
  • Suzanna Voltaire (Margha) pochází z Ameriky a nemá holandský přízvuk. Přízvuk si přidala během konkurzu na roli Marghy. Když zjistili, že je Američanka, štáb byl v šoku. Podle komentáře si při konkurzu vytvořila švédský přízvuk. (griph)
  • Písnička, která hraje při fotbale ve 12. minutě, je „Get Ready For This“ od 2 Unlimited. V 17. minutě pak hraje „Misirlou“ od Dick Dale & The Del Tones. (Duoscop)

Reklama

Reklama