Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po rozchode s Richardom sa cíti Monica v depresii. Phoebe sa ju neveľmi úspešne snaží upokojiť aromaterapiou. Joey neznáša Janice, s ktorou Chandler znova začal chodiť. Janice hľadá spôsob, ako si ho nakloniť na svoju stranu. Po dni plnom zábavy ju však Joey rovnako neznáša, ale pokúša sa všetko brať optimisticky. Rachel sa pýta Rossa na jeho tajné erotické predstavy. Ten jej opíše scénu z Hviezdnych vojen, v ktorej princezná Leia má na sebe zlaté bikiny. Neskôr je Ross naštvaný, pretože Rachel jeho tajomstvo prezradila tiež dievčatám. Ross s Chandlerom sa pokúša napodobniť schôdzky dievčat aj ich rozprávania najrôznejších príbehov ... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (14)

  • Na konci epizódy Monika (Courteney Cox) fajčí cigaru. Courteney Cox v tom období fajčila a o tri roky neskôr už prestala. (Pat.Ko)
  • Kniha, kterou Chandler (Matthew Perry) čte v Central Perku, je „Trout: An Illustrated History“ od Jamese Proseka, která vyšla v roce 1996. (griph)
  • Soutěžícím v „Wheel of Fortune“ je ve skutečnosti Michael Curtis, jeden ze scenáristů této epizody. (griph)
  • Když přátelé přijdou do Central Perku, na gauči sedí scenáristé třetí série. (griph)
  • První díl, ve kterém Rachel (Jennifer Aniston) nemá svůj účes typický účes. Je to také první epizoda od Bez proudu (1994), kde má dlouhé vlasy. Znovu krátké je má až v epizodě Rossova kniha (2000). (griph)

Reklama

Reklama