Reklama

Reklama

Super medvěd

  • Čína Xi ha ying xiong (viac)
Animovaný / Rodinný
Čína, 2017, 85 min

Obsahy(1)

Co všechno dokáže udělat táta – medvěd pro svého syna... Otec medvěd žije se svým synem v divočině. Ale když je mládě zajato zlými lidmi a odvezeno do továrny, kde bohatý milionář vězní nejrůznější zvířata, se medvěd vydává do velkého města, aby ho hledal. Na jeho nelehké cestě mu pomáhá Super pes. (Česká televize)

Recenzie (2)

ModryPlamen 

všetky recenzie používateľa

Nie moc vhodný pokus upozorniť detských divákov na problém s chytaním divo žijúcich zvierat a ich následným predajom na čiernom trhu. Pretože ja osobne nepovažujem za vhodné, aby 80% animáku tvorili zábery na uplakané, sklamané a uväznené zvieratká v klietkach, prípadne scénami, pri ktorých nejaká postava zlyhá. A ten zbytok tvorila špiónska akcia, ktorá akoby do filmu vôbec nepasovala, no spolu so psím agentom, a jeho sci-fi hračkami, je to jediné pozitívum vo filme, takže preto tá jedna hviezda. Inak príbeh jednoduchý, divo žijúcemu medveďovi unesú syna a aby ho mohol zachrániť, musí sa spojiť so psím agentom, ktorý pašerákov zvierat už nejaký čas sleduje. A zatiaľ čo psíkovi aj troška fandíte, medveďa by ste za jeho namyslené, totálne nesympatické chovanie najradšej prefackali. Ďalšie postavy, či už ľudské alebo zvieracie, mňa osobne nijak nezaujali. A celé toto je korunované ešte slabšou animáciou, než akú som videl v Ľadovej sezóne. Zrejme kvôli nej sa odohráva väčšina príbehu v nočných hodinách. Ďalej to tu nemá cenu pitvať. Nedávam často animákom tak zlé hodnotenie, no tu to nejde inak, a len vďaka psiemu agentovi sa toto neutopilo v odpade. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Ano, svět není růžová louka plná skotačících jednorožců. A ano, jestli je na něm něco obzvláště krutého, tak jsme to my lidé, ale dětský animák, ve kterém 90% sledujeme zvířata uvězněná, se slzou v oku, v kleci…..za mne teda určitě ne. To už se vůbec nebudu bavit o samotném zmatečném ději….tvůrcům šlo očividně pouze o poslání. Na jedné straně zvířata vězněná pytláky, na druhé family schéma, na třetí létající superagenti....takhle fakt ne. Asijské animované béčko, které se snaží hrát na americké animované béčko, přičemž výsledkem je mezinárodní animované céčko. ()

Reklama

Galéria (28)

Reklama

Reklama