Reklama

Reklama

Antidote

  • USA Treasure Hunter: Legend of the White Witch
Trailer

Obsahy(1)

Anna (Natali Yura) a jej snúbenec Manuel (Rafael De La Fuente) sú súčasťou medzinárodného lekárskeho tímu, ktorý pôsobí v jednej dedinke v srdci dominikánskej džungle. Anna je zúfalá, okolo zúri neznáma choroba zabíjajúca výhradne tehotné ženy a deti a ona nemá nič, čim by mohla epidémiu zastaviť. Victor (Randy Couture) je dobrodruh, ktorý v tunajšej džungli pátra po stratenom meste plnom pokladov. Náhoda ich dá dokopy, aby sa spoločnými silami pokúsili získať to, po čom každý z nich túži... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ten pocit, keď najlepšie na filme je... plagát. Randy Couture proste nie je dobrý herec a Scott Windhauser nie je dobrý režisér. A nezáživné Antidote je toho jasným dôkazom. PS: film s otrasnejšími farbami a vizuálom nájdete len ťažko. 15% ()

vegetol.mp odpad!

všetky recenzie používateľa

Levná, nesouvislá a mizerně natočená zetková nuzota. Nedá se na to dívat a Randy Couture má charisma pytle cementu. Jako sorry, ale když se koukám na film z pralesa, chci vidět hezký barvy, ne hnusnej sépiovej filtr. Plakát navnadí, ale faktem je, že tohle je prostě levnej, digitální a navíc postprodukčně dojebanej bordel. ()

Reklama

Reklama